L ö r d a g

Jag vaknade av en god lukt imorse, mamma höll på att göra saffrans bullar. Jag gick ned och åt en eller två stycken till frukost. Ungefär en timma senare så stog jag och kokade knäck. Jag tror inte dom blev alldeles klara men riktigt goda vart dom!
Mamma håller på att frosta ur frysen med pappa och vi ska snart på kalas i släkten. Eller snart och snart med om typ 1 timmar. Jag har redan gjort mig iordning, har lockat håret, plockat ögonbrynen m.m.
Ska tjock i mig en bulle till och varför inte en knäck nu, muuuumms :D

O n s d a g

Idag hade resten av sjuan kompledigt, jag och 4st till var inte med när dom fick kompet så vi var tvugna att gå till skolan. Vi hjälpte vaktmästaren och sedan våra bibliotekarie, fick även endel böcker av henne som hon skulle slänga. Dagen var ganska okej förutom att vänta på att bussen ska komma i en timma, inte lika roligt..

När jag kom hem åt jag lite och sedan stack till skridskobanan, spelade lite hockey med killarna. Gick ganska bra med många gjorde sig illa.. :(

Jag typ somnade i soffan och åt ingen middag så vi får se hur hungrig jag är imorgon bitti. Har ett engelska förhör och ett spanska prov som ska göras sen är det LOV. Eller nästan iallafall ;)
En liten video från skolan idag som Johan spelade in utan att jag visste det..

Skridskor till 100%

Nu har vintern börjat ordentligt och några föräldrar har börjat spola isen, så det är en massa folk där som kör hockey, bland annat jag. Hockey är jättekul tycker jag, eller jag gillar ju dom flesta sporterna. Så jag, Emma och Meja drog dit igår, spelade lite, eller det var bara jag av oss som vågade spela, feegiisar! Gjorde ett mål, jättekul att dom tycker man är ganska bra för att vara "tjej" också, hehe.

Idag kom Saga och Molly och hälsade på så jag tog med Saga till skridsko-banan, fast hon kunde inte åka så bra så hon lekte i snön med Alma och hennes kompis Ida istället. Så jag spelade lite hockey med killarna, galningarna var ute till halv 11 igår kväll och spelade, finns inget vett i dom haha..

Jag har ätit och ska nog vidare till skridsko-banan igen eftersom Saga tjatar som en dåre, ska tag med mig en klubba till framför allt henne om vi hittar någon. Killarna är ju snälla och tar med sig till mig så får vi ses om jag hittar någon hemma till mig istället (om jag har någon)..

Dom små tjejorna på bild :D

Till sommaren?Ååååh, vad snygg! Brunbrända ben, snygg topp och klackar, ballerina eller gladiator-sandaler till. Fan, nu vill jag ha den också. Spara, spara, spara :D

Vad tycker ni?

Do you hear what I hear?

Hallå alla!

Jag kom just hem från skolan, avslutade med 9 & 8:s kör. Väldigt körigt med första uppträdandet med det på onsdag, måste fixa ett lucia linne. Sedan är det ett på måndag och sen onsdagen efter det. Och sedan ett uppträdande med min, eller aa 7:ernas kör som vi ska uppträda med den 16. Så det blir att kunna alla låtarna till onsdag..

Proven rullar på också men det gäller att hålla ut nu! Nej nu måste jag träna alla låtarna (typ 20 eller vad det är), proven samt en musikredovisning UTAN STÖD-ORD!?

Fick också hem min jul klänning idag, passade ganska bra men jag hoppas farmor kan fixa till den lite annars perfekt :D


Liten gullig tomte som jag gjorde lite snabbt på paintV I C H Y

Idag när jag var inne på apoteket kollade vi på en ny serie till mig för min acne. Den ganska nya vichy föll jag för, mot oren och fet hy. En dagkräm och en rengöringsgel. Jag hoppas verkligen som funkar eftersom dom kostade ca 150:-/st. Tänkte göra bilder en gång i veckan så ska vi se om det blir någon skillnad ;)


Some new stuff

Eftersom uppdateringen varit grymt dålig ska jag visa er lite bilder på det jag köpt nu i helgen... (:


Skjorta från BikBok 299:-
Pincett från Kicks 130:-
Maybelline maskara från Kicks 139:-
Aa, det var nog det, har förresten gjort klart det mesta i mitt rum nu. Är jättenöjd :D

RSS 2.0