Nu åker jag alltså, vi kommer ungefär komm...

dsc00322 (MMS)

Nu åker jag alltså, vi kommer ungefär komma fram dit runt 8 när det öppnar. Vi ses senare :p


M å n d a g

Idag hängde jag med Emma och var där till halv 5, vi tränade lite på låtarna eftersom vi ska vara med i 8-9 kör. asglad! :D

Nu är det plugg eftersom jag har ett spanska prov på måndag v.49. Jag fick tillbaka mitt NO prov idag också, MVG. Riktigt nöjd. Imorgon är det Ullared för mig och sedan ska jag praoa hos min mormor på onsdag, vara mattant hehe. Emma ska praoa hos min moster i smålandstidningen så hon kommer få publicera ett litet inlägg i det om vad hon gjort där. Väldigt kul tycker jag eftersom hon vill bli något sådant, vi två kommer sova hos min mormor då, men det kommer uppdatering den dagen lovar.

Nu ska jag fortsätta plugga och sedan försöka sova, ska upp klockan halv 4 imorgon..Litet inlägg kommer då också (:

Ääääälskar min snood.. :D

Snood JC

När mamma och pappa kom hem förut hade dom med sig en snood till mig, har verkligen längtat efter den och nu har jag den. Är superglad! :D Jag tror den kostade 149:-



Söt cardigan 399:-

Erkänn att denna cardigan är urgullig, speciellt med bältet runt också. Den är från H&M och kostar 399:- (aj).. :)

S ö n d a g

Nu har jag nyss kommit hem från Amanda, jag sov hos henne inatt med Meja och Minna också. Vi var typ uppe till 3 inatt och hade askul, sen satte vi oss i bubbelpoolen och bubblade till typ 4 eller något. Vi rullade oss ute i snön där imellan ;)

Nu är min dag ledig, min lillasyrra har en massa störiga kompisar hemma så jag dunkar lite hög musik för att slippa höra dom. Ska göra lite läxa och duscha senare, varför måste det vara måndag imorgon?
Nej nu måste jag ta tag i skolarbetet så vi hörs senare ;D

Ser ni? Vänstra foten är lite tjockis. Min ena fot, stukade foten på idrotten i fredags så nu haltar jag fram ... :(



Dresscode





♥ Rosa kofta - H&M
♥ Vitt linne - BikBok
♥ Svarta tights - GinaTricot
♥ Vinterjacka - H&M
♥ Stövlar - Skopunkten

Nu åker jag till boet, ses sen

L ö r d a g

Idag hade jag tänkt åka och bada med några kompisar men vi sket i det. Ska istället till Boet i Ödeshög med mamma snart, vi ska kolla på stånd och träffa lite folk. Min moster har ett ständ där med en massa inredning så jag hoppas att det säljs bra.

Senare ikväll ska jag till Amanda för att bada i deras badhus, käka pizza och sova där. Meja, Rozina och Minna kommer då också. Ska bli skitkul :D Så ni får räkna med att bloggen kommer vara ganska död idag.. :)

Slänger in en liten bild på Meja och mej :)

5 prov på 3 veckor... :(

Har kommit hem från skolan efter ett tag sedan, gjort ett NO prov idag och kommer göra ett eng och hemkunskaps prov imorgon. Inte alls kul men det ska gå an.
Jag jobbar fullt med Engelskan och sedan ska jag fixa lite i rummet. Imorgon kommer jag hem som vanligt och det händer inget speciellt, ska kolla på match på lördagen i Mjölby :D¨
Det som händer dom senaste dagarna för mig.. :P

Ny design pågång!

Det var ett tag sedan jag kom hem men jag är riktigt trött nu efter badet, varför blir man så trött?

Jag och Emma, som ni ser så blev det bara vi som åkte. Vi fick skjuts av min morfar in till Linköping. Vi fixade in oss och sedan så badade vi, hade askul. Men synd att inte dom andra kunde hänga med. Vi gjorde oss iordning sedan när hade badat klart och drog oss in till stan och kollade lite i affärerna. Hittade 2st snoodar som jag vill köpa. Skall köpa dom senare i veckan tror jag.

Innan vi köpte något så åt vi på en pizzeria och tjockade oss lite, gott var det. Sen så kollade vi lite och fikade också. Mysigt hade vi det, Emma köpte en svart snood som jag också ska köpa fast på ett presentkort därifrån. Sen drog vi hem efter det.

Så nu håller jag på med en ny design som kommer upp någon gång i den här månaden, så det kanske blir lite trassel i bloggen.
Mina snoodar jag ska köpa :D

Pest Pest Pest..:D

Nu ska jag snart åka till skolan, det blir pest idag (alltså musik) :D
Kommer hem vid 4 eller något och då blir det lite bilder på dresscode och annat!

Hejdå ^^



Jag slänger in en bild på Totte plutten ♥

Underbara tröjor




Vad sägs som dessa snygga tröjor? Jag tycker dom är assnygga, gaaah vill ha! 199:- GinaTricot

Branäs med Emma? J A !

Nu är det bestämt, jag ska med Emma till branäs, wiiiee! :D

Jag som hade tänkt försöka sova nu är pigg och det får vänta ett tag istället då. Kan inte fatta att det är sant men det ska bli askul. Att dels äntligen få lära mig åka skidor kanske och sedan att få vara med bästa Emma ♥
Nog prat om det nu, ska säga att "partyt" (om man kan kalla det det) gik asbra köpte en ring som jag ska visa upp när den kommer. Imorgon är det skola igen och Emma hänger med hem för att sova hos mig, tisdag är studiedag för oss. Så vi och några kompisar ska ta pendeln till Linköping och bada, shoppa och äta god mat. Eller jag vet inte om det blir någon shopping eftersom vi har två killar med oss xD

Ja, det är väl det jag har att säga ska kanske kolla på ett prov när jag är så pass pigg också då.



Det är här vi ska åka alltså,  så himla stort! Jag som aldrig åkt i en skidbacke någon gång xD

Ut med sminkbord in med TV

Nu har jag och pappa kommit en bit på vägen av renoveringen i mitt rum. Ganska snyggt blir det, fast om man utesluter lite grejer som jag måste ha tills vi hittar en snyggt TV bord till mig. Vill inte visa någonting en, det blir en liten överraskning som kommer runt jul!
Nu ska snart en massa folk komma till vårat hus på smyckesparty som sagt, eller det kommer kläder också så det blir ganska fullpackat. Bland annat kommer Emma och hennes lillasyster och mamma.

Munsår ggr 2...

När jag vaknade imorse så kände jag att jag hade fått 2st nya munsår, precis när det gamla hade försvunnit, typiskt!

Jag och min syster tog bussen till Ödeshög och skulle hälsa på gammelmormor. Sedan vidare till min moster och kusinerna. Här ska vi vara resten av dagen. När vi kom hit så ville Saga (en av mina kusiner) se på en ganska gammal video som jag sett på youtube, men hittade den i torsdags i skolan nu när jag och Emma gör typ en uppsats om Michael Jacksons död. Så jag började seriöst thuta när jag säg video, fy vad läskig. Min kusin som då är 5år ville se den och började också tjuta.
Här är videon

Jag vet att det redan är dålig uppdatering på bloggen men jag har ingen blogg lust, men har fått tillbaka den. Så det kommer bli en ganska bra uppdatering nu, förutom att jag har 4prov på 2 veckor nu.
Jag har också börjat göra om i mitt rum med, satt upp ett nytt skrivbord, fixat en sänggavel och lite annat som kommer under detta år.

Imorgon kommer Emma också + hennes syrra och hennes mamma hem till mig, fast en massa annat folk också då. Så det ska bli skönt att träffa Emma igen ♥



Sha jaoo

Nej nu får jag ta tag i bloggningen, på allvar...;o

Men iallfall så sitter Emma med mig nu, vi sitter med varsin data, som vanligt typ. Idag hade vi bara chill lektioner, så man kan säga att skolan är ganska rolig på fredagar :D

Men imorgon kommer jag vara typ upptagen hela dagen med att vara med Emma och Meja, vet inte om Bella kommer också men hoppas det! Vi ska kolla på killarnas bandymatch, haha. Sen i onsdags har vi gjort en liten dans till en techno låt, vi spelade in den idag innan idrotten i omklädningsrummet, haha diggar.
Emma och jag har sagt att vi ska dansa den dansen om killarna vinner med 5poins imorgon... ;)

Wow vilken roligt inlägg med det kommer lite mera senare.. :)




Electro House;


Fest, best ever!

Nu ligger jag i Bellas säng, haft en skitkul kväll med dom bästa :D
Vi åt mat gick skräckvandring, vilket var skitlälskigt tyckte jag..Mat och lite annat skoj.. Alla åkte typ hem vid 12 eller något sedan så stack Madde hem typ halv 1 :D Nu vet jag inte vad vi ska göra..Vi kollar på skräckfilm och bloggar (Bellas blogg). Haha vi ska väl sova snart, vet inte vad jag ska skriva men vi hörs imorgon :D


Dresscode

♥ Svart linne - BikBok
♥ Rosa tröja - H&M
♥ Tightsjeans - Kappahl (tror jag)

Ute och tar bilder

Nu har Alma och jag gått in för att värma oss lite innan vi går ut en stund till, det är hon som har tagit bilden över. Sen jag var ute igår med Emma och Meja så har jag blivit jättesugen på att gå ut och fota en stund, härligt!
Nej nu ska vi ut igen så vi se :P

Höstbilder

Idag har jag vart ute lite mera än 1timma med Emma och Meja, vi har tagit en massa bilder! men visar bara några av dom :P






Haha galna som vi är, älskar er ♥

Daniel Adams-Ray

För några dagar sedan så såg jag att Daniel var med i nyhetsmorgon på tv4 och sjöng Gubben lådan. Jag älskar den låtan dunkar den 24/7. Men låten lät inte alls lika bra live. Tycker det nästan är dåligt? Haha, jag är ju med Meja och Emma nu och vi kollade på klippet. Vad är det för dans han dansar hela tiden, ser lite små kåt ut haha..

Nej men nu vill jag fråga mina läsare vilken av låtarna tycker ni låter bäst, den inspelade eller den som är live?

Live på Nyhetsmorgon

Inspelad


Här är lite flera låtar av honom;


Dum av dig:



Förlåt att jag sagt förlåt:




Lilla Lady:



meja gästbloggar :D

shoo alla, meja här. agnes är för lat för att blogga så jag gör dt nu :)
idag ska agnes vara me mig o emma (y'
vi kom hit vid 11 tror jag vi får se vad vi hittar på idag, emma o agnes siter just nu o skriker o lyssnar på en daaamplåt åt nyss lite spagetti, hahahahah, jag kan nt stava.
ska väl ut o ta lite höstbilder sen o kanske gå o kolla om dt finns lite roligt folk ute :D:D:D:D
jag sitter o skriver på en miniminiminiminimi dator, så lite svårt är dt att skriva, men man får hoppas att ni fattar vad jag skriver, vi är ensamma hemma o jag vill ut, men dt vill nt dom *sad face*
usch, lyssnar även på daniel adams ray när han sjunger "gubben i lådan" live, usccch!
vi får hoppas lata agnes orkar blogga senare, han ser super kåt ut när han dansar x)
HAHAHAHAHAHAH!

Go'morgon alla vakna!

Idag blev det att vakna ganska tidigt då jag ska städa rummet och fixa innan Meja och Emma kommer. Dom kommer hit runt 11 ungefär. Ska bli riktigt kul, saknar mina tjejer nu verkligen.

Imorgon är det fest hos Bella gillas stort! Man ska vara utklädd till något och den som har bäst utstyrsel vinner ett pris, haha jag kommer nog inte vinna med min lilla dräkt jag ska ha. En katt..nej vars men jag får hopppas på det bästa.

Nej nu ska jag snart börja städa men först frukost, lite Yoggi tror jag :P


Saknar...♥

RSS 2.0