Dresscode



♥ Mjukisbrallor - Stadium
♥ Linne - BikBok
♥ Kofta - H&M

Pankakas hjärtan

Nu håller jag på att steka pankaks hjärtan. Jag hoppas att dom blir goda nu. Pappa håller på att fixa lite till ikväll med DVD och lite. Det här kommer bli skitbra ska jag säga! 


S ö n d a g

Nu är det helg igen, kvällen spenderas med dom bästa hemma hos mig. Eftersom det är typ halloween (engelska iallfall) så ska vi kolla på några skräckfilmer. Det dåliga är att dom måste hem vid 10. Men imorgon kommer vi mötas igen då vi tar bussen till mjölby och badar! Vilken sjukt bra början på höstlovet det blir, halloweenfest, skräckfilms kväll och bada. Allt med dom bästa, älskar er ♥

Jag har städat rummet och nu ska jag duscha och göra mig iordning lite, sköna kläder, älskade kompisar, popcorn, läsk och skräckfilmer ett perfekt recept till en söndagskväll tycker jag! Det kommer lite bilder senare :D

Nej nu måste jag gå ses..
Följ min blogg med bloglovin

Dresscode


Vitt linne - BikBok
Grå tröja - H&M
Jeans - Halens

Nu ska jag åka på ett kalas i släkten, kommer hem lite senare ikväll, då kommer det mera ;)

Till stan

Det blev ändrade planer igår, jag sov över hos Emma med Amanda. Hon åkte hem för en stund sedan och nu är det snart dags för mig och Emma att ta bussen til MJölby, ska kolla lite i affärer och sedan äta lite mat där ute, det blir nog donken..

Senare ikväll så ska jag på kalas, sen blire att åka hem och njuta av höstlov :D



Vi slänger in en gammal bild eftersom jag inte har tillgång till några bra bilden på Emmas dator :P

Halloweenfest

Japp japp,

Idag gjorde vi inte något speciellt i skolan, men imorgon händer det grejor. Haha nej men lite kuliga (roliga) saker iallfall. Imorgon är det Halloween fest hos Emma, hennes syster håller i det och jag Emma och några fler ska hjälpa till lite. Ska skrämmas och annat kul när dom går spökjakten. ^^ Det är ju höstlov nu också efter skolan imorgon, gillas! B)

Kommer då ingen uppdatering förrens sent på kvällen när jag kommer, typ 23 eller något. Men jag skänger in ett mobil inlägg då :P

Nu ska jag träna lite mera på läxan vi har till imorgon så ses vi :D

Bonde söker fru

Nu sitter jag bänkad framför tv och kollar på Bonde söker fru. Pratar med Alma om någon skräckfilms kväll hon vill ha senare i höst också. Mycket att tänka på också, mitt höstlov kommer inte bli ledigt precis heller. Ska kolla på bandy med Emma, se på bio, åka till morfars skog, träning, ut och shoppa och mera!

Kommer verkligen inte på något att skriva men vi ses imorgon ^^


Dresscode # mjukisbyxor - stadium # linn...

dsc00278 (MMS)

Dresscode # mjukisbyxor - stadium # linne - bikbok # jacka - hm Hej bloggen! Nu ska jag sticka till skolan. Kommer hem vid halv fyra, vi ses då :D


M å n d a g

Idag började dagen med svenska, inte världens roligaste men vi hade det ganska chill. En ny vikare (igen), den 4:e mitt från ingen stans. Då våran nuvarande vikarie var upptagen med någon uppsats. Efter det hade vi pest, roligaste med måndagar. Tog också foto innan då, pest är alltså praktiskt eketiskt studietid. Då får man välja mellan fotboll, matte i köket, musik eller sy-slöjd. Jag valde musik (älskar musik!). Vi håller på med att fixa en julkonstert, riktigt roligt kan man säga! Sen gick dagen på, kom hem vid halv fyra.

Nu ska jag fixa lite läxor, har ett matteprov imorgon också, så det måste jag plugga lite till. Måste för övrigt städa rummet och lite andra smågrejor. Tänkte fixa upp en veckans blogg tror jag också, någon som har ett förslag till en annan mini grej som är lite lik veckans blogg. Så kanske dom som inte har en blogg kan vara med också. ^^




Ser ni att ja har klippt håret lite? :D

S ö n d a g

Hejj alla!
Denna söndag har jag inte gjort något speciellt, har provat ett nytt schampo, Barnängen pärlglans. Håret blev väldigt läppkammat och fick en liten glans kick. Jag ska absolut fortsätta med schampot och balsamen. Extra + är att balsamen luktar riktigt gott!
Min mormor och morfar komma snart också förhoppningsvis kommer Saga och Molly också! Nu måste jag sluta, ska baka något gott innan dom kommer också (:
Ganska billigt och väldigt bra schampo! :D

Mjuk och perfekt till hösten! 299kr

Var inne och surfade lite på Gina Tricot. Hittade denna sköna cardigan! Så himla mysig och snygg, måste kööpa ;o

Lördag

Idag väckte Meja när hon ringde och frågade om hon kunde komma. Typ runt 10 eller något. Hon kom sedan en timma efter och jag hade du hunnit städa mitt rum skapligt bra. Vi gjorde inget speciellt hemma hos mig utan runt 12 så stack vi till idrottshallen och kollade på matchen värsta skulle spela. Bella kom då med och sedan Amanda och roz. Jag knde igen en från andra laget men kunde inte på vem det va utan typ funderade hela matchen ;o Värsta vann iallafall med 7-3, skitduktiga va dom! Sen när ja kom hem kom ja på att andra killen i andra laget va min plastkusin.

Meja åkte hem runt och sedan Bella vid 5. Efter det började jag att göra om rummet som jag har planerat ganska länge. Flyttat sängen o soffan, tänkte visa hur de blev sen när det är klart :D

Haha ja bladdrar på som om jag inte har uppdaterar på skitlänge men nu ska jag börja igen!



Turkiet i september (:

Tell me ♥

 

Hur gammal är du?

 

Jag är 13 som sagt, fyllde den 13 september :D


Dresscode





♥ Orange tröja - Monki
♥ Vitt linne - BikBok
♥ Jeanstights - Kappahl
Ha det bra ^^

Kusinerna här!

Kom hem från skolan för ca en halvtimma sedan. Det är dags att göra lite läxa och lite annat. Kommer vara barnvakt åt dom senare ikväll. Imorgon kommer Emma och Meja följa med på bussen hem, Bella kommer senare på kvällen. Ska va med Martin, Momed, Isac och Sebbe med (; Det ska bli skitkul!

Finns inget annat att berätta än att längta efter imorgon, kommer mera sen (:
Barnvakt som sagt haha..

Dresscode






(ignorera mitt ansikte på andra bilden, haha)


♥ Adidas tröja - Turkiet
♥ Oversize t- tröja - Turkiet
♥ Jeans - Lindex
♥ Convers - Turkiet

Kall höst på väg

När jag gick ut genom ytterdörren idag på väg till bussen möttes man av en väldigt kall luft! Usch, drog på mig vinterjacka, mössa och vantar. Det blev ju varmare på dagen men ändå vinterkyla enligt mig.

Idag hade jag också NO prov, gick bra. Matte, pest, spanska och svenska men orkar inte rabbla mera vad vi gjorde och så. Hade as kul på bussen hem iallfall, haha. Snart dags för träning och mera plugg (urkul ;o).

Bild från idag (:


Tusen gånger starkare

Nu har jag kommit hem från bion, jag tyckte att den grymt bra! Verkligen värd att se, lite om filmen:

Saga var fri. Först älskade vi henne. Sedan älskade vi henne ännu mer. Hon förändrade allt. För oss alla. Varenda en. Hon blev ett hot. Och ett löfte.
Signe är 15 år och går i nian. I klassrummet är hon nästan osynlig, det är killarna som dominerar. Men en dag kommer en ny elev till klassen: Saga,en tjej med självförtroende och styrka. Hon är tusen gånger starkare än de andra och vågar ta plats på samma sätt som killarna. Signe och de andra blir nyfikna, saker och ting förändras i klassen. Men tillvilket pris?
Saga var fri. Först älskade vi henne. Sedan älskade vi henne ännu mer. Hon förändrade allt. För oss alla. Varenda en. Hon blev ett hot. Och ett löfte.

Signe är 15 år och går i nian. I klassrummet är hon nästan osynlig, det är killarna som dominerar. Men en dag kommer en ny elev till klassen: Saga,en tjej med självförtroende och styrka. Hon är tusen gånger starkare än de andra och vågar ta plats på samma sätt som killarna. Signe och de andra blir nyfikna, saker och ting förändras i klassen. Men tillvilket pris?
Spännande? ^^

Imorgon är det NO prov som gäller och lite annat smått, träning efter och läsa till ett annat prov..
Hörs imorgon! :D
Saga i filmen

Sen uppladdning

Hej, kom hem runt 12 eller något förut och har inte haft ork att blogga förens nu. Har städat hela rummet (stolt) och lite annat. Pluggat och ska åka och kolla på bio om typ en timma (:

Vad finns det mera att skriva? Hade skitkul igår glömde tag foton med kameran skulle spruckit haha,  nee men vi såg väääldigt skrämmande ut! ;o


Nu åker jag

Rubriken säger allt. Sticker till fotbollsturneringen. Önska mig lycka till ;D



Fotbollsturnering och fest

Hej alla!
Idag är det dags för en efterlängtad turnering med hela VIK. Vi ska blanda alla lagen och sedan spela turneringar. Vaknade nyss (eller för ca en timma sedan) och blev så sugen på en kanelbulle xD Vet inte varför men är riktigt sugen på en nu!

Senare ikväll ska jag på en tidig halloween fest hos Millan. Ska sova över där så det blir inte så mycket uppdatering ikväll. Jag har ingen aning vad jag ska vara utklädd till, lite hjälp?

En bild från Hulje i tisdags, som jag har glömt lägga upp. Vi tränade på att släcka brand ((:

Robinson Premiär

Nu sitter man och kollar på premiären. Ser ut att bli spännande!


Hemma från stallet

Nu har jag kommit hem från stallet. Jag fick ingen sköthäst men det får vänta ett tag nu, hjälpet Alma och hennes kompisar istället! Det var lika kul och fick till och med en bild på en häst som Wilma hade hand om. Så himla gullig. :D


Randig tröja, perfekt till hösten!

Helt perfekt till hösten säger jag bara! Inte för tjock och med ett linne under och ljusa jeans. Gaaahh så snyggt! ;)

Skogssjön och orientera...

Idag stog det skogssjön på shemat så hela 7:an och 8:an åkte dit för att orientera och spela brännboll.

Skitkul! Eller förutom att det spöregnade. Men vi började alltså dagen med brännboll, jag vet inte vem som vann för våran klass och CD var väldigt lika. Men hoppas såklart att vi vann! Sen åt vi lite korv, efter det dags för orientering. Jag, Emma och Meja sprang tillsammans och vi ägde! Eller jag tyckte att vi var skitduktiga som varken sprang fel eller vilse. ^^

Redan vid halv tolv så hade mamma kommit och vi var på väg hem, hoppade in i duschen och nu har jag pluggat och vid fyra ska jag till stallet med Alma, Wilma och Matilda. Kul, ska se om man ska bli skötare på en då. Ligger i mjukis kläder i soffan med datorn i knät och surfar på nätet. (:




En liten bild från förra gången vi var där, i våras om jag inte tar fel ;)

RSS 2.0