Träning jao!

Hej! Nu är man hemkommen från träningen, riktigt skönt var det att springa av sig även om det blev mycket flams. Tränade mest på att skjuta idag, kom också fram till att jag är vänsterfotad.. hahah. Känns som att bloggtorkan kommer smygandes fram, men tänkte vara lite kreativ och göra något collage eller något sånt kuligt ni vet ;)

Tomorrow, yes yes tomorrow. Då blir det skola igen, sen hem och plugga som en tok tror jag. Om det inte blir ändrade planer i skolan om man säger så, man vet aldrig vad som händer haha. 

Nu blir det att göra något tråkigt så hörs vi! :D





gooodmorgon

Jahapp nu var det måndag igen, kändes inte jättekul att vakna upp och veta vad som väntade idag. Men vet ni vad?! Jag åker till Turkiet om 23 fucking dagar, känns urskönt! :D

Idag blir det en vanlig dag i skolan, svenska, pest, spanska, so och något mer ämne tror jag. Hem och sen sticker jag till träningen. Juste ja, vi vann fotbollsmatchen igår mot Ljuingsbro med 5-0, azuum girls! 

Nu ska jag fixa mitt hår och sen gå till bussen, hörs ikväll :)


Midsommar 2011

Danza kuduro remix


Bloggtips

Här har ni ett riktigt kap som bloggtips. En underbar modetjej som skriver om sitt liv som vanlig tjej i stockholm. Hon skriver också många inlägg om att vara lycklig med den man är och stärker upp många tjejers självförtroende, värt att läsa! http://febbs.se



lördagen den tjugosjunde augusti

Sitter i min ensamhet och läser bloggar. Inget riktigt kul att skriva om så jag återkommer nog imorn igen med lite kul uppdatering från fotbollsmatchen, TAGGA! :D

trötter tjeja här jao

Ligger i min sköna säng och lyssnar på bra musik. Sjukt trött efter en lång dag i skolan, även om vi fick en timmas sovmorgon. Men imorgon är det ju fredag, skolans tråkigaste dag, men sen blir det helg! :D

Orkar inte dra upp vad som hände idag, men imorgon ska jag iallafall till mjölby med mina bästa b-brudar. Sen runt 6 åker familjen till Sanna som har fyllt. När vi kommer hem där ifrån ska jag väl bara hem och softa. Men det blir nog en bra fredag iallafall! 


Liten kul bild när vi var i Mjölby med klassen på någon brand grej i 6an eller 7an, ett tag sen :)

Dresscode

dsc00019 (MMS)

Byxor och tröja är från hm :D Ligger just nu i soffan och Chillar, ska nog snart fixa rummet och sen blir det att äta kebab ikväll, gott!


Vinst i fotboll!

Tjenare tjenare! Kom hem från fotbollsmatchen för någon timma sedan. Spelade mot Mjölby AI och vann med 3-0, riktigt bra kämpat tjejer, ni är ju föööör bra! :D

Skolan slutade vid 1 idag, då stack jag, Emmafia, Meja, Minna och Roz till busshållsplatsen och väntade på bussen. Hoppade på den när det dök upp och stack till mjölby. Käkade kebab och hade kul med roligt folk, som hängde med oss till fotbollsplanen sen. Jag och Emmafia bytte om och började värma upp och sen startade matchen. Kul match som slutade riktigt bra med. 

Tack till allt folk, för nu ska jag chilla innan jag hoppar ned under täcket och sover, godnatt! 



Dresscode 24/8



♥ Tröja - BikBok
♥ Linne - BikBok
♥ Jeans - BikBok
Känner mig väldigt BikBokig idag, haha.. Efter skolan åker jag till Mjölby o träffar Roz med Emmafia, Meja och (Minna)? Käkar på kebabhouse och sen vidare för att spela match, TAGGA!

Blir flera inlägg ikväll men fortsätt att kommentera vem ni tror det är på "Gissa Kändisen".

Tackohej!

Gissa kändisen

Vem är kändisen? Kommentera nedan om du vet så presenterar jag vinnarna på måndag.
Lycka till!


Svaris på komenteris ingenis (hade lite kul)

Anonym om Dresscode 23/8:
Spelar du i Åtvidaberg?
Vart bor du? :D

Svar: Haha nej inte Åtvidaberg, Väderstad IK :D
Men nu Anonyma, ser att du var förra anonyma också. Skriv ditt namn så blir det lite roligare!





den tjugoandra augusti

Nu är jag hemma hos Emmafia, ska hem till hennes moster Helen senare för att äta äppelpaj, gott!

Idag hade vi idrott, sprang spåret 2,5. Jag fick tiden 12.25 som jag är ganska stolt över :D Sen SO, lunch.. då gick vi hem till Emmafia och åt nudlar, vilket var mycket godare än soppa som det var i skolan. Matte, basgrupp och hemkunskap. Vi bakade såklart äppelpaj, men alltid gott.

Nu ska jag låta Emmafia få tillbaka sin älskade dator, hörs! 

Svar på kommentar

Anonym: Vilka spelar ni mot på onsdag?

Vi spelar mot MAI, mjölby. Härligt att du frågar :D


Dresscode 23/8



♥ Shorts - BikBok
♥ Linne - GinaTricot

Hejsan alla! Nu ska jag ned och göra min iordning för att sticka till skolan, ikväll kommer en ny tävling med gissa kändisen upp. 

Hörs senare

Tjeeenare mannen!

Hemkommen från första dagen i skolan som 8a och fotbollsträning. Fick också reda på att jag spelar match på onsdag! :D

I know, I know.. dååligt uppdatering som satan men känns som att mitt bloggsug har kommit tillbaka nu. Tappat lite läsare men hoppas att dom hittar tillbaka igen. Dagen idag var ganska chill ändå, vaknade upp runt 6 och var framme vid busshållsplatsen vid halv 8. Där stog det massa nya nervösa, lite rädda 6or som började i vår skola idag, haha.. kommer själv ihåg hur läskigt det var att börja en ny skola.

I lördags hade jag en liten grillfest med underbart folk här hemma hos mig. Åt gott, spelade fotboll och pratade massa, älskar er allihopa! :D Tänkte lägga in lite bilder som vi tog :)











rix fm med b-brudarna!

hej alla, meja här!

tycker att agnes har uppdaterat dåligt så ska våldgästa hennes blogg lite. men som rubriken säger, blev rix fm ikväll med agnes, emma, minna, roz, amanda, lee, hanan och tove. först åkte jag, emma och minna in till lkpg med min familj. elr typ hälften av min familj, men a. kollade skor åt mig och hittade ett par vanliga vita tygskor. sen släppte papi av oss i stan och vi gick till five tastet för att käka, vi orkade inte vänta på roz, agnes och amanda så vi beställde och åt. dom kom en liten stund senare och åt lite. sen drog vi vidare mot rix fm festivalen. jag är en väldigt lycklig tjej för att jag tog gummistövlar ist för tygskor, regnet öste ner och det var blött och lerigt överallt. inte bästa festivalsvädret men vafan. är de rix fm festival så är de! sen gick vi dit, nån gång så träffade vi tove, lee och hanan. minns inte när.. (a) vi träffade även carlos och två av hans kompisar så vi hängde med dom också. sen efter festivalen drog vi först till donken men va fullproppat där så vi drog till burger king ist. sen mot hemmakväll och sen hem. blev en mycket lyckad kväll trots vädret! nu ska jag nog lämna agnes blogg och tagga inför imorgon ist. JAG MEJA SKEPPSTEDT ÄLSKAR MIN FRU AGNES STJERNBERG, puss. 






Lite bra musik

Best thing I never had - Beyoncé




Every teardrop is a waterfall - Coldplay



Danza kuduro - Don Omar



Gråter bara i regnet(akustisk) - Newkid



Boy - Adrian Lux



Brighter then the sun - Colbie Caillat



Mr. Saxobeat - Alexandra Stan



Love you like a love song - Selena Gomez


Favoritglass tillbaka!

Nu har äntligen min favoritglass "double" kommit tillbaka i glassfryserna. Jag kommer ihåg när vi var i Turkiet förra året så gick vi runt i tiotals kiosker men hittade den inte någon stans. Det slutade med en vanlig magnum classic..
Men nu är den hemma i fryboxen igen och smakar lika gott som jag minnns den. Det är vanlig vaniljsmak i själva glassen. Sen visar sig ett smalt skal med choklad, kolasås och sist ett överdrag med choklad igen. Grymt god!





Och en liten bild på Emmafia och mig i ett omklädningsrum, jag har på mig klänningen jag köpte :)



mhmm kläder :D

Mamma fick ett sms förut, mina kläder från H&M har kommit! :D
Tänkte visa dom och sen klänningen jag fick igår.

Bikinis, topp, jeans är från H&M 
Klänning från Kappahl








leker med bilder på photoscape




Selena Gomez - Love you like a love song


Tändläkar'N yeah

Vaknade hos min underbara Emmafia idag runt halv 11. Men vi låg kvar i sängen några timmar och sedan stack vi till östenssons för att köpa glass och cola, gott! När vi hade gjort oss iordning så skjutsade mamma mig till tandläkaren för att kolla en undersökning. Sen vidare till Kappahl för att kolla på en klänning jag ville köpa, visar upp den senare i veckan. 

Sen drog jag och Emmafia vidare till donken för att dricka milkshake. Men vi tröttnade snabbt och träffade roligt folk, som gjorde dagen. Tack! :D



Gissa kändisen

Här kommer en omgång till av gissa kändisen, lycka till!
Avslutas på lördag!:D


TÄVLING HOS THEJUICYDETAILS

Jag är just nu med & tävlar om denna goodiebagen hos thejuicydetails! :} Klicka här eller på bilden för att komma till tävlingen!


Forwardcupen!

Nu är man hem kommen men 100% träningvärk men ett glatt léende på läpparna. Vi förlorade tyvärr kvartsfinalen men vann dom andra 3 matcherna innan det. Känner mig ändå sjukt nöjd. Nu när jag har kommit hem från Örebro så kommer nog bloggen återgå till den vanliga uppdateringen om jag har tid till det :)

Lite bilder som syster tog när vi spelade, jag är nummer 8 i svart tjock hårband! :D














Skänningemarken!

YEEAAAH!!! Wonderful day med azum människor, älskar er :D

Nu är man hemkommen från en skitkul dag med underbart folk. Stack dit runt 11 och efter ett tag kom Eric in och sen lite senare Sofie, Lee och Tove. Sen kom Hanan och massa flera folk som hänkade. Vi gick runt i timmar, käkade lite och sen hade allmänt roligt. Sen stack massa personer hem så vi hänkade lite andra från klassen och sen hem till Emmafia för att åka hem.

Imorgon, imorgon.. gissa vad som hände imorgon?! JAG SKA TILL FUCKING ÖREBRO MED LAGET?!?! Skiiiiitkul ska det bli, och hoppas verkligen på 1a platsen. Men innna vi åker dit imorgon ska vi fira pappa, och se om jag hinner åka till Mjölby för att träffa allt roligt folk innan vi åker. Hoppas på en toppendag imorgon också, men nu måste jag börja packa så vi hörs imorgon innan jag åker. Nästa uppdatering kommer säkert på måndag om vi inte åker ut tidigare! :D



En rolig historia så här på kvällskvisten

Gunnar och Elsa var ute på en söndagstur med bilen då de blev stoppade av polisen. Konstapeln gick fram till förarsidan och Elsa stack ut huvudet.

- Det gick visst lite för fort här, sa polisen.

Elsa, som hörde väldigt dåligt, vände sig till Gunnar och frågade: - Vad sa han?

- HAN SA ATT DU KÖRDE FÖR FORT!  ropade Gunnar.

- Kan jag få se körkortet, frun? bad polisen.

- Vad sa han? frågade Elsa igen.

- HAN VILL SE DITT KÖRKORT! skrek Gunnar.

Elsa letade fram körkortet och gav det till polismannen som tittade på det och sa: -

Åh! Jag ser att ni är från Stockholm. Där spenderade jag en helg en gång och hamnade i säng med den fulaste och hemskaste kvinnan på jorden.

Elsa vände sig åter mot Gunnar och undrade  vad polisen sa.

Gunnar svarade:

- HAN TROR ATT HAN KÄNNER DIG!


Vätterviken med familj och Emma!

Ligger i min sköna säg och lyssnar på bra musik, yeah!

Dagen idag bestog av bad och sol i vätterviken och sen fotbollsträning. Härligt härligt väder men inte till träningen, vi fick lite papper om cupen vi ska till på torsdag.. SJUKT TAGGAD! 

Imorgon blir det att åka till spångsholmen för att kanota med en till familj, härligt att få träffa dom igen btw. Sen sticker vi hem till dom på kvällen för att äta god mat och umgås, vi får se om jag också sticker till Minna för att sova där. Eftersom det är skänningemarken på onsdag, torsdag :D Känns som veckan kommer bli superduper bra, ännu bättre om vi vinner fotbollscupen som förresten är i Örebro! 

font size="2">Hittade en gammal bild förut, börjar skratta varje gång jag ser den haha

Gissa kändisen- vinnarna

Nu är det måndag och dags för att visa upp vilka veckans vinnare av gissa kändisen är. Ganska många som var med den här gången och alla svarade också rätt, och kändisen är Zlatan.

Vinnarna är Sara, Victor, Eric, Meja och Alice!



RSS 2.0