Spring light



Tycker verkligen att hela H&M vår kollektion är underbar. Lite stickat, shorts och snygga färgglada kläder! Skulle vilja beställa allt om jag kunde :D


T i s d a g

Kom hem från skolan för typ en timma sedan. Fick i mig lite gott nu och efter det har jag tränat till musik provet som är på fredag. Lite svårt med det kommer nog in i skallen snart. Vi fick en ny lärare idag också, Anna i Engelska. Det blir nog bra..

Imorgon slutar vi tidigt, Emma hänger med eftersom vi har första träningen det här året. Ska bli kul att träffa folket och få upp flåset igen. Jag är ledsen att jag inte skriver något på morgonen men jag har lite dålig vana från lovet att sova, men ska snart börja uppdatera på morgonen igen :)


Snygga linnen



- Jag tycker 1;an är snyggast! Gah va ballt med jeansshorts i vår.. Åh, hehe :P 99 kr, H&M.

Vi kör igång igen!



Lycka till bästa läsare :D

M å n d a g

Hej alla glada! :D

Jag vet inte riktigt varför jag är lite halvt glad men just nu är jag det. Har precis installerat ett nytt internet till datorn och det är riktigt snabb nu. Det var ju alltså första skoldagen för mig och ganska många flera. Väldigt jobbigt att gå upp men när man väl kommit på bussen och också i skolan kan man inte ha tråkigt, med alla underbara människor. 

Träningen börjar på onsdag och då hänger Emma, babe med hem som vanligt och vi kommer ha grymt kul :D


Till akuten Jag kommer inte hinna skriv...

Till akuten Jag kommer inte hinna skriva något mera senare, men i skrivande stund är jag påväg till akuten i motala. Jag var med emma meja john martin och vi drog ut till isen. Jag samlade och slog i hakan så det blev ett hack. Så nu ska vi in och sy det. Vi ses imorgon när skolan börjar :)


O n s d a g

Jag har inte gjort speciellt mycket idag, men skit samma...Vi skriver på.. :D

Vaknade, eller blev väckt runt nio. Låg kvar i sängen ganska länge förens jag bestämde mig för att gå upp.
Då drog jag på närmaste kläder och fixade håret. Orkade inte riktigt bry eftersom jag var så trött. Men hann inte äta frukost utan sminkade mig och allt. Sedan kom moster och kusiner och vi klämde oss in i bilen och stack till Linköping.

Började med att åka till Rusta för att kolla på resväskor. Hittade dom 2 sista och sedan en lite mindre. Köpte dom och sedan gick vi in till Sagoland för att Saga och Molly skulle köpa en varsin dockvagn. Det tog ganska lååååång tid innan dom kunde bestämma sig, men det blev två gulliga rosa.
Sedan åkte vi in till Ikano och åt lite gott på en kina restaurang. När vi var klara så fortsatte vi till Gina Tricot, där jag köpte koftan och t-shirten. En snabb titt inne på BikBok innan vi stack in på JC. Där jag hittade byxorna, blev förälskad direkt :D


Shopping i Linköping

Idag hängde jag med mamma, moster och kusinerna till Linköping. Åt lite god kina mat och sedan började shoppingen, eller vi hade redan då köp 3 resväskor. Två till min familj och en till min mosters eftersom dom ska med iår när vi ska dit igen! Jag köpte iallafall ett par byxor, en t-shirt och en kofta. Riktigt nöj :D



399:- JC



199:- GinaTricot



T-shirt 49:- GinaTricot

Mitt internet har lite damp nu, så det är inte helt säkert om det blir någon mera uppdatering idag ;)

Skidåkning med kusiner

- Agnes? AGNES?! 
*Nyp i kinden*
- Men vakna då?

Min kusin Saga väckte mig på detta sätt imorse, lite mindre roligt..

Jag kom upp ganska tidigt imorse, runt 9 eller något. Gjorde inget speciellt med dom förutom att vara ute och sedan äta. Jag hängde med Alma till skogen med dom, värmde oboy och fixade bullar. Efter ett tag så somnade Molly och mamma var tvungen att hämta henne. Då kom också Linus, Isac och Sebbe och dom började myla mig och en massa skit. Riktigt rolig tycker jag (eller inte). Dom ska iallfall åka hem snart och jag ska ta en dusch :)


















Fotona blev riktigt bra :D

Mamma och jag åt lite spaghetti ska sedan drog jag ut en sväng för att ta lite foton, blev riktigt nöjd med dom flesta! Sedan hade mamma värmt bullar bär jag kom hem, gott. Sedan började jag redigera lite. Just nu i denna stund kollar jag på tv - 16 and pregnant. Sms lite också med några gullungar.

Imorgon kommer mina kusiner och jag ska vara barnvakt, kommer lägga hela dagen för dom så det blir nog ingen uppdatering, bara morgon och kväll. :)





Lite bilder från idag
















Snygg vår outfit



Jag gillar verkligen den här outfiten, snygg men väldigt enkel. Funderar på att tjata om hela paketet men vi får se. Men detta till lite accessoarer bli perfekt!

Från H&M

M å n d a g

- Agnes? Agnes? VAKNA AGNES!
*Ligger kvar i sängen och låtsas sova*
- Om du inte går upp nu slänger jag choklad på dig! UPP
*Reser mig upp ur sängen och blänger på Emma*

Aa, det var min och Emmas konversation på morgonen.. hehe

Emma slaggade här inatt då. Somnade runt 4 och sedan väcktes hon av ljuset utomhus. Jag låg kvar men hon lyckades väcka mig alltså. Hon åkte strax efter 12 och jag har gjort mig iordning efter det och ska strax ut en sväng och fota. Får passa på nu när solen lyser :D

Måste fixa mitt rum också, det får jag inte glömma.
Senare ikväll blir det att stanna hemma, nörda vid datorn och titta på tv :D


Hiss eller diss?



Hiss Hiss Hiss! Verkligen supersnygga! Ska beställa dom till vänster och sedan lite annat från H&M.

2011

"Tänk att det är 2011, kan inte fatta det riktigt.."

Första januari blev en ganska bra dag enligt mig, åkte en sväng till mormor och morfar. Sedan vidare på kalas på pappas sida. Jag struntade i att tag med mig min kamera så det blev inga foton. Just nu ska jag byta om till lite myskläder och starta lite musik. Får inte glömma att starta tv heller, fångarna på fortet. Vi får se hur lyckat det går för bloggerskorna idag ^^

Har tagit bort lite julgrejer idag också, tänk att allt fint julpynt skall bort efter 2veckor, dom ligger inte och dammar iallfall ;)


RSS 2.0