Sista april!

Godmorgon världen!

Ligger i soffan och kollar på ett program om hur man ska se ut för att vara vacker i olika kulturer och länder runt om i världen. Som i norra Thailand, där bär kvinnor tjocka halsringar för att få längre hals. Ganska coolt!

Valborg idag, min plast farmor fyller år så vi ska först in till henne en sväng innan jag åker till skänninge. Där ska jag och fina vänner käka pizza och kolla på på raketer :D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1861270/images/2012/pic_200567030.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1861270/images/2012/pic_200567030.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1861270/images/2012/pic_200567030.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1861270/images/2012/pic_200567030.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1861270/images/2012/pic_200567604.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1861270/images/2012/pic_200567604.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1861270/images/2012/pic_200568201.jpg" class="image">


Mot Stockholm!

Nu drar jag, mamma och moster iväg till Stockholm under dagen. Shoppa och äta god mat, det kommer nog inlägg under dagen!


Cupcakes på sexualkunskapen!

Hola!

Står vid spisen just nu och lagar mat till familjen, kycklinggryta med ris!

Riktigt Chill dag i skolan, tipspromenaden var Vårat no prov och sen gick vi upp till hemkunskapen för att göra Cupcakes och måla naglar, mys med tjejerna i klassen! :)

Efter maten har jag två redovisningar i engelskan jag ska framföra imorgon. Imorgon ska klassen också köra mästerkocken på hemkunskapen, satsar på att vinna haha! :D

Några bilder från dagen


#quote

Success isn't how far you got, but the distance you traveled from where you start.


Tisdag den 24 april

Hallå där ute!

Ligger nerbäddad i soffan och kollar på tv. Slutade strax innan två idag så fick va kvar en timma innan bussen kom, lyckades somna på en bänk :)

Nu har jag kommit hem och bakat chokladbollar och ätit lite. Ska nog hoppa in i duschen sen!


New topp!

När vi vari lkpg idag med klassen stannade jag och tjejerna där och gick runt i affärer. Hittade en tshirt med coolt tryck som var lite tråkig. Men klippte av den lite här och där, så nu tycker jag den är supersnygg!


VIK ÄR BÄST!

har haft en förjävla bra helg i vetlanda med underbart lag. Fyfan vad underbara människor man kan känna! ♥
Har inte haft tid att blogga något, allt har gått i ett och har inte haft tråkigt en minut :)

Kom fram ungefär vid 6 i fredags och då bädda vi in oss lite i ett lite spöklikt hus, men inuti var det hur mysigt som helst! Vi beställde pizza som låg ungefär 50m ifrån. Hade trevligt där och gick sen hem och körde bland annat "sanning eller konsekvens" på en iphone app och anden i flaskan, någon annan som provat det? Efter det var klockan runt 11 och vi gick och la oss :D

Uppe med tuppen kl 6.30 på lördagen och åt frukost. Vid 8 hade vi tid på fotbollsplanen, superkul träning! Fortsatte sedan efter lunch med 2h träning till. När vi ätit klart middagen drog ungefär halva laget, dels jag ut för att hitta till donken. och godishuset! Kom hem vid 9 och så samlades hela laget i ett rum och vi spelade "jag har aldrig..". 
Klockan sprang iväg och vi gick upp och smsade lite i sängen innan jag lyckades somna :D

Söndagen var awesome, sovmorgon och började dagen med en träning. Hem till stugan för att äta och tillbaka för att spela träningsmatch mot vetlanda. GRYM MATCH TJEJER! vann med 2-0 och Bella fortsätter hålla nollan, en riktig nolla det där!

Hemåt efter det och nu ligger jag är. Supertrött så det skulle inte förvåna mig om jag somna nu.. Godnatt!



































SUPERTAGGAD!

WAAAH! är något för mycket taggad till imorgon nu, hela älskade VIK drar mot Vetlanda för en helgs träningsläger :D Har precis packat klart det mesta, förutom tandborste m.m som åker ner imorgon. En riktigt bra början på serien som börjar veckan efter :) 

Skoldagen har varit bra, på idrotten håller vi på med en dans som vi fortsatte med idag. Det blir faktiskt ganska bra :D Tog bussen till mamma och vi stack mot Mjölby för att köpa lite godis till färden mot Vetlanda. 

Nu ska jag hoppa in i duschen och krypa ned i soffan!



vååååååååååår ♥

för ett år sedan..

för precis ett år sedan var det lördag och fotbollslaget hade övernattning i klubblokalen. Tror vi till och med spelade fotboll utomhus vid denna tid, fyfan vad kul vi hade! ♥





Clouds

It's nice when someone remebers small detail about you. Not because you keep remind them, but because they actually care.

Hola, Martin är en skummis

hm.. fick hjälp med en rubrik, fajn va? :)

Back to school men fick dock sluta riktigt tidigt idag, halv två eller något. Fick skjuts av Amanda hem och la mig i soffan. Somnade i några timmar så nu känner jag mig inte så särskilt trött, får väl stanna uppe hela natten och städa rummet!

Tomorrow, kortdag och tjejerna hänger med hem. Har bestämt att vi ska kolla på en kriminal film, seven.. som är super! :D Sen kör vi på träning, sista innan tre dagars läger med laget i vetlanda från fredag-söndag. SKITKUL! Så vi sticker runt 17, tycker folk kan va riktigt sociala på mobil då :D

nu blir det musik, städning och plugg!


Uppe med tuppen!

Det känns som det iallafall. Dock vaknade jag 10min innan veckarklockan, så jag är inte lika trött nu :) Vill bara lägga mig under täcket igen och somna om, inte skola!

Igår städade jag med klassen(dom som kom) på Värsta verken i ungefär 4h och två fika pauser med macka, havrebollar och bullar från kondis! Vi tjänade ihop pengar till klasskassan och även en hundring var, snacka om snällt :D Sen stack Meja och Emmafia med mig hem och väntade in våran match, efter 10min kom också Amanda och vi gjorde oss klara.
Vann en riktigt kul match mot MAI med 5-0, känns som vi är på topp igen :D

Nu är det iallfall dags att gå upp och göra lite vettigt, hörs senare!


Tomorrow, job and game!

Rubriken talar, runt 10 sticker jag till nybble med klassen för att städa.. klasskassa ni vet ;) Egentligen skulle vi gjort det jättelänge men i slutändan vart det bara till två. Då hänkar Meja och Emmafia med mig hem och väntar in samlingen till träningsmatchen mot MAI. SUPERTAGGAD! dom som vill kan komma och kolla, i mantorp kl.17 :)

Nu ska jag kolla en film och försöka va lite social!
tjejkväll hos emilia, bara för jag älskar bilden!


Lördag den 14 april

Hej på er!

När jag vaknade upp imorse klickade jag in på instagram och kollade runt lite. Såg på Endel bilder att snön har kommit tillbaka. Vart helt livrädd och se tvungen att kolla ut, till min lättnad var det soligt och skönt här!

Dagen kommer gå till att plugga och städa rummet. Känner att det är dags att ta tag i pluggningen nu när skolan börjar igen.

Domhär dagarna jag inte har bloggar har det inte hänt så mycket. Varit i stan men mamma och syster och handlar lite, på kvällen stack jag te gårn och va med meja och Amanda. Härlig kväll! :)


sur.

var på kreativ humör och tänkte göra ett kollage med kläder till sommaren som jag bara måste ha. Men min dator dampar och den halvtimmas arbetet försvann, känner mig inte lika glad längre. Får se om jag gör om det sen eller bara skiter i det, nu ska jag ned och äta något. Magen kurrar..


Gröt till frukost

Godmorgon!

Sitter just nu och äter gröt och kollar i en bikbok katalog. Vid halv kommer min moster och vi sticker till badhuset, hörs när jag kommer hem!


Dålig uppdatering?

Tror det är dags att börja få igång uppdateringen igen. Har iallfall spenderat natten, dagen och den här kvällen med trevligt folk. Jag och tjejerna hade en lite spakväll med ansiktsmask hårinpackning och bubbelpool. Kvällen fortsatte sen lika bra! :)

Fick även med mig en topp från hm som jag kan visa imorgon. Då åker jag även med mina kusiner och moster och badar!


9e april 2012

God morgon! ♥

Vet inte vad det är men jag känner mig riktigt glad idag, är verkligen tagg till träningen ikväll! Direkt efter hänkar Meja och Emmafia med mig hem och käkar pannkakor, när vi är mätta och belåtna går vi mot Amanda för en mysig spa kväll! :D Sen åker alla vi vidare hem till mig för ett disneymaraton hela natten lång. Vi avslutar med linköping imorgon, gilrs night! :love:

Men tills dess tänkte jag städa mitt rum och klämma in en stunds läsning i en skolbok. Känner att jag måste ta tag i den recensionen och stickningen måste också bli klar. Puh, mycket att göra, Hörs senare!


Brännakrut med fina tjejer i december förra året

Nu är det jul igen!

Nu är lets dance slut och pappa slog över till en golftävling. Inget för mig så jag drog mig upp istället!

Tänkte lägga upp lite bilder jag och syrran tog ute i snöstormen förut, herregud vilket väder! :O Pappa som skulle ut och spela golf med kompisarna på söndag, undra om det blir något.. Tänkte snart sova, skiter i filmmaraton idag. Orkar inte så lägger mig i en varm säng istället och surfar runt på internet :)








Happy easter!

Vaknade upp vid 8 idag, orkade verkligen inte gå upp utan låg kvar till nio. När jag hade dragit upp rullgardinerna märkte jag att det snöade(?). Vi har kommit in i april månad och jag tycker det är dags att solen tittar fram och det blir lite varmare! :)

Idag åker familjen till farmor för att fira påsk på pappas sida. Resten av kvällen kommer gå till familjemys och påskmat. Tänkte även ha ett forever alone maraton med 2½ men uppe på rummet senare på kvällen. Tänkte införskaffa mig lite godis och läsk och kura ihop med i soffan. 

Om temperaturen tillåter tänkte jag inviga min nya jacka som kom hem för några dagar sedan, visar er senare!
Glad påsk finisar! :D

image description



Tidagen den 3 april

Tjena finisar! :)
Har just städat klart rummet och är redo för sängen. Nää, inte direkt.. somnade i soffan när jag kom hem så frågan är om det kommer gå att somna ikväll eller om man ska va vaken hela natten..

Kom iallfall till dagiset idag, spelade spel med några innan det var dags att gå till skogen med dom små. Vi åt lite frukt, saft och kex och träffade på Ture tupp, hans små kycklingar var borta så vi hjälpte honom leta lite. Stackars Ture! :( När vi kom tillbaka var det dags för lunch och sen uppträdde jag och en liten kille med mangemakers, mange bjuder. Han beatboxade och jag shufflade och sjöng, gissa om det blev en succé?! :D Sen gick vi ut tills jag fick sluta. Kom som sagt hem och somnade hehe.

Mysig dag! Hur har ni haft det?


nu blir det att byta om till detta och lägga mig nere och kolla på hockey, GO FOR IT FÄRJESTAD!

New week


RSS 2.0