Midsommar på Öland!


Mot Örebro!

Äntligen är det dags! Ikväll kl.17 sticker vi till Örebro för en 4 dagars lång cup, hoppas på det bästa! Håller på att packa det sista och ska strax hoppa in i duschen. Tror det är en bra idé att sätta sig ner och göra lite tidsinställda eftersom inte mobilappen funkar. Så behöver inte bloggen vara helt död. Det kommer ju iallfall inte bli någon update om cupen så det är bara att följa mig på instagram(agnesstjernberg)!

Velar fram och tillbaka om kameran ska med eller inte, men det lutar nog åt att det blir så. Alltid härligt med massa foton! :D


Forward cup förra året!

Mobilapp trasig?

Eller ja, det går varken att logga in eller gå in på bloggar därifrån. Antar att det har något att göra med nya designen på webben. Dels har det varit en anledning till dålig uppdatering.
Skärp er blogg.se!

Och då var midsommar slut

Kom hem från Öland igår runt 18, satan vad kul det vart! När jag åkte i tisdags möttes vi av fint väder som höll i sig till torsdagen då resten av min familj, mormor och Jonny kom. Vi chillade hela dagen, kollade fotboll och hade mysigt. På fredagen så var det inte direkt så fint väder. Men efter lunchen startade alla lekar och vi tävlade Väderstad vs Ödeshög. Väderstad vann såklart!

Idag ska jag bara chilla, tänkte börja ladda upp inför cupen vi ska till på onsdag, kanske dags att börja packa?
På kvällen sen är det träning på schemat, frågan är hur mycket träning och hur mycket cupsnack det blir haha :D

En bildbomb från Öland kommer upp senare, håll utkik! :)


jag och min kusinvitamin påväg till öland!

Det drar ihop sig!

fick för några veckor sedan reda på att Hampus familj också ska med till Turkiet den 4e augusti, så jag har börjat nedräkningen haha :D

Vet inte om dom även ska med och sova på hotell dagen innan och gå på Liseberg, det ser vi nog! :)


Packining

Håller på att fundera på vad man ska ta med sig till Öland. Badkläder är ett måste, jag SKA hoppa i havet hur kallt det än är, så vi får nog hyra bastun som ligger precis intill. Resten får vi se vad som hänger med, iallfall ett par shorts och en midsommar klänning! :)

Har inte gjort mycket mer idag, hjälpt mamma med en efterrätt som hon ska ha till några gäster ikväll och legat och sovit. Får se vad som händer här näst!


Min fina hund!

puss ♥


Instagram

Följ mig på instagram, heter agnesstjernberg där! :)


LISEBERG

Här har ni lite bilder från Liseberg igår, fyfan vad kul det var! Kändes bra att starta sommarlovet med det. Frågan är om värmen lever upp till kraven haha :)

Får se hur dom sista dagarna ser ut nu på den här veckan, på måndag sticker jag till Öland en vecka, får se hur uppdateringen ser ut då!


Sista skolveckan!

Sista rushen kvar nu innan sommarlovet. Har inte en ändå lektion kvar ute bara massa skoj saker, känns skitbra :D

Måndag så har vi filmfestival på morgonen, resten av dagen tränar jag med kören till skolavslutningen.
Tisdag ska hela 8 till Omberg bara för att "umgås" och ha roligt, på kvällen sen är det uppträdande i skänninge.
Onsdag är det fotbollslag för hela slanten, kommer spela från morgon till lunch. På eftermiddagen tävlar 9 mot lärarna i Beach Volleyboll!
Torsdag är jag ledig från skolan och ska kolla på mina kusiners skolavslutning och ha mys med dom. Tjejerna kommer sedan vi hittar på lite skoj!
Fredag är våran efterlängtade skolavslutning och min syster slutar även i väderstads skola. Så nästa år ser jag henne i skänninge. Ungefär en timma efter skolavslutningen sticker jag till Liseberg med massa folk!

Ja det var den här veckan, jag avslutar den veckan med att cykla till visingsö med brudarna :D


Serievinst!

Vann match mot MAI idag med 4-1, hade inga avbytare överhuvudtaget med det gick ändå. En lagspelares syster och hennes kompis som är 01:er fick va lite reserv haha. Inte nog med det, jag gjorde själv två mål. Superkul att få sätta in sina första mål i den här serien! :D

Jag tog en dusch förut och sen somna jag i soffan ett par timmar, nu ska mamma och jag ut och fixa ett ställe dr vi kan sätta våra smultronplantor :)


Mina fina vänner..


EN VECKA KVAR

Tills vi får gå på sommarlov, känns såååå bra!
Hela nästa vecka blir det inga vanliga lektioner, superskönt :D

Helgen kommer spenderas med mina supertjejer, sover hos Amanda på lördag efter matchen. Får se vad vi hittar på att göra på kvällen, det märker vi nog :)


Underbaringar


Home

Hejsan!
Är hemma idag också, har fortfarande ont i halsen och tröttheten är kvar. Vi är ju lediga imorgon så jag får hoppas att förkylningen går över då :)

Skickade även in min teknik uppsats till persson, A I TEKNIK! fy satan vad glad jag vart, bara ett prov att göra när jag kommer tillbaka, sen är allt klappat och klart till skolavslutningen :D


ja, såhär glad är jag just nu!

Det går bra nu!

Vinst igår mot Vikingstad med 8-0. Det kändes riktigt bra! :)
Det är sommarlov om 12dagar och då åker jag till Liseberg med massa folk. Dagen efter ska jag, meja, Amanda och Emma cykla till visingsö och äta pizza vid Gränna, supermysigt!

Förutom uppsatsen jag måste göra klart så är jag överhuvudtaget jätteglad, även om jag är sjuk idag, love life!


RSS 2.0