Bra låt!

Hittade precis denna låt på spotify. Jag vet inte vad men den gjorde mig glad, riktigt bra! :D

Har ingen aning artister eller något, bra var den iallfall :)


Dansa Pausa!

bara för att låten precis är igång i högtalarna på altanen. Pappa fixade en kabel så just nu kommer låtar från min spellista fylla huset, super! Här har ni länk till listan :)

Har varit hemma hela dagen och stekt i solen, så nu är man lite halvt turk igen haha. Fick en bränna av piercingen, så nu syns en liten vit fläck :o Aja, ska chilla resten av dagen och ta vara på vädret. Fyfan vad härligt med sommar, me  likes! :D 

Läste just ut en bok från skolan som jag måste fixa en uppsats om i sista hugg. Så efter matchen imorgon tänker jag sitta med den, oavsett vädret. På kvällen är det Eurovision final, så jag åker till Emmafia och kollar på den med mina brudar. HEJA SVERIGE! :thumbup:





Uppdatering från värmen!

Gör en liten kort uppdatering från solstolen, sololja på kroppen så nu hoppas vi på lite färg! :D


Sommar!


Club nordic!

Har precis börjat packa till ikväll, sticker till Emma vid lunch så ska vi mysa och fixa iordning oss. Har beslutsångest över vilken topp jag ska ha till mina jeans så jag tar med mig några så får vi se vad jag känner för. Det ska iallafall bli kul att sticka ut och bara dansa natten lång, SUPERTAGGAD! :D

Club nordic naglar, nä men visste inte om jag skulle ha orange eller rosa naglar, så jag tog båda!


Snygga toppar och bh


Färgglatt!


Allt från GinaTricot :)

Nu tar jag långhelg!

Firar långhelgen med kortdag i skolan och en supermysig kväll hos Amanda!

Tränade och firade mamma som fyller på fredag med mormor och morfar innan jag stack till Amanda. Där grillade vi kyckling med potatisgratäng och sås. Till efterrätt hade tjejerna bakat en paj innan jag kom som också var supergod :D avslutade kvällen i soffan med en bra film, när klockan närmade sig 11 kom mejas pappa och hämtade oss och vi gav Amanda varsina stora kramar innan vi åkte.

Skitungen ska ju till Turkiet nu, hon kommer vara saknad!


Följ mitt mode

Nu kan ni enkelt följa mitt mode på Mylovebasket Jag har nyligen skapat min egen modeshop eller Lovebasket. Här kommer ni kunna ta del av kläder, skor och annat mode som jag gillar. Ni hittar min Lovebasket http://agnes-stjernberg.mylovebasket.com/ Super kul om ni även börja följa mig!


Mot skolan!

Nu ska jag strax gå till bussen, tror tjejerna hänger med hem efter skolan, får se. Ha en bra dag! :)


Pömsig

Ligger i en skön säng och lyssnar på one direction, blir lugn och trött av deras låtar, bara jag? Bra är dom iallafall!

Det är fortfarande lite ljust ute och klockan är halv 11, känns som sommaren närmar sig nu :)

Bjuder på lite oseriösa bilder så här på kvällskvisten!


Dom har gjort det igen, DRICK DEN

Ja där ser man, Mange Makers har verkligen tedens till att göra bra låtar! Fick höra den förra veckan och den sitter typ fast i huvet haha. Hoppas dom spelar den på club nordic nu på fredag, fan vad taggad jag är!

Fick också reda från Bella på matchen förut att vi kanske måste lämna WO för Tinnis inte har någon tid till fotbollsplan, riktig skit. Med tre poäng kan vad som helst hända, men vi får väl se vad som händer. Håller tummarna på match nästa tisdag! :)



sista dagen på helgen, ohno!

Ligger i min sköna säng och lyssnar på musik. Fick reda på att våran match är inställd idag :( Massa folk är sjuka och är skadade så vi fick ta det en annan gång! Istället sticker jag ned och kollar på killarnas match.

Tills dess ska jag städa mitt fina rum som har blivit så stökigt sen kusinerna var här, en gitarr här och smycken där.. Aja, om solen inte hinner försvinna behöver mitt likbleka ansikte lite färg också, man kan tro att jag suttit inne hela året haha :D

Nu ska jag ta tag i mitt liv och göra något vettigt :)


skulle inte ha något emot att va såhär brun igen. Turkiet 2011

On the beach!


Nail art

håller precis på att måla om mina naglar, kusinerna kom överraskande hit förut en sväng för att säga hej. MEn nu har jag duschat och ska snart kolla på film och städa rummet, myslördag!

Har ett riktigt stort blåmärke från matcherna i torsdags från ett jättehårt skott. Märket formades som en fotboll(med fyrkanterna) som även är kvar nu, kan visa bilder sen. Det gör inte så ont, men vem vill ha ett fotbollsmärke på låret?

image description
skulle egentligen träffa dessa fina tjejer ikväll, men det vart inget..

Natti

Tänkte släcka ned datorn nu och sova, har lagt i olja i håret och gjort mig iordning. Imorgon väntas klädbeställning och städa rummet, höres!


Molly och jag i somras, öland ♥

Scooby doo och en sovande kusin

Känner mig inte helt kry idag så jag stannade hemma. Mamma och jag passade på att hämta lillkusinen som hållit mig sällskap hela dagen. Nu efter maten satte vi på en film och la oss i min säng. Ungefär direkt somnade den lilla medans jag kollar klart på filmen, superskönt!

Runt två kommer mormor och min andra kusin, då ska jag baka paj och leva upp till fredagsmyset!


Shimmishimmijo shimmijej shimmijej

Rubriken är inspirerad av Emmafia, dance again!

Kom just på att jag inte bloggat på år. Men mitt liv har inte vart så händelserikt hittills. Men nästa fredag TAGGAR VI CLIB NORDIC!

Allt för mig!


7e maj 2012

Tjenare tjenare!

Ligger i soffan och har precis ätit lite frukost. Inte alla dagar jag klarar få i mig en macka! Men skolan startar med 3h prov så det kändes bäst att få i sig något. Sen flyter dagen på som den ska.

Träning ikväll sen, glömde förresten att berätta. Vi vann på matchen igår, låg under med 0-1 vid halvlek och vände till 2-1 på andra. Ni är super tjejer! :D


Nu kör vi!


TAGGA MATCH

Fy satan vad taggad jag är till matchen idag! Kommer bli så kul med första hemma matchen :D

Åker in till ödeshög för att fira moster runt 2 och tar bussen mot väderstad till samlingen. Då är det match time! :D


hope ypu're ready to go all night /meja

HEY!
Nu var det ett tag sedan jag gjorde ett litet fint blogginlägg i min frus blogg, saknat mig? Hahaha nej, det har ni inte. I alla fall, sitter just nu på min stora vita drake och flyger runt. Dagen har jag spenderat med Emma och Amanda, egentligen skulle Agnes varit med men hon mådde dåligt. Dålig ursäkt. Imorgon har vi match, TAGGA!!!!!!!!!!!!!
Mer har jag väl inte att säga tror jag, see you soon lovers!


Vår skönhet går inte att köpa.




Brasa och en bra bok

Jävla skit huvud, känns som det ska sprängas snart :( stannar som sagt hemma idag från alla roligheter och sover. Det är ju som sagt match imorgon och då vill jag va på topp! Tänkte sätta mig vid datorn kolla filmer, några tips?


5 maj 2012

Godmorgon sunshines!

Vaknade precis av ett sms från Amanda, håller på att diskutera lite vart vi ska ta vägen idag. Får se vad vi alla kommer fram till :)

Vågar inte riktigt dra upp rullgardinen och kolla vädret. Enligt någon prognos skulle det  va kanska kallt och blåsigt, men tänk om?! :D Ska iallfall dra mig neråt för att käka och göra mig iordning, värsta dagen väntar! :)





Its friday!

Äntligen helg!

Tror den kommer vara fullspäckad som förra veckan när jag va i Stockholm. Åker nog iväg med Meja, Amanda och Emmafia till Vadstena för att käka glass och kanske spela en vända minigolf. Innan det är det värsta-dagen är i lilla väderstad, så ska nog kolla det innan! :)

Söndag blir det match och städa med klassen igen!


Skoldags igen

Sitter med en skål flingor och väntar på att klockan ska gå. Idag ska vi spela upp en dans vi har hållet på med på idrotten medans killarna va borta på prao. Dock behöver vi en stund till att finslipa det sista innan de andra får kolla haha :)

Kortdag idag, så tjejerna hänger med hem innan träningen, såg dessutom på vädret att det skulle bli ännu varmare idag, så jävla gött! :D


Supertrött

Vilken härlig dag!

Har varit på fotbollsplan sen halv 12 och kom hem nu. Vi har kört lite fotboll, solat och haft skitkul!
Kommer säkert somna snart, så trött som jag är ..


Shorts On, summer On!

Inviger ett par shorts idag från bikbok och matchar med en topp från Gina. Mamma är i stan en sväng så jag passar på att sola lite innan maten. Fotboll i eftermiddag, skitkul!


1a maj= nya pengar på mobilen!

Idag känner jag mig allmänt glad, solen lyser ute och jag ska nog ut en sväng och spela fotboll med lite folk senare. Ska nog inviga ett par nya shorts om det verkligen är så varmt som det ser ut från fönstret, håller tummarna :thumbup:

Gårdagen vart superbra, åkte till farfar på kalas och sen skjutsade mamma och pappa in mig till ica i mjölby där jag träffade roz och meja. Vi satt i parken och snackade innan vi gick hem till roz och gjorde oss ordning för bussresan till skänninge. Där åkte meja hem en sväng medans jag och roz gick till emma och calle sålänge. Sen kom meja och även amanda så drog vi ut och hade superkul med sång, kebab, fyrvererier och härligt folk!

Nu ska jag ned och äta frukost och fräscha till mig innan vi tar några timmars fotboll!

image description

RSS 2.0