Hihi

Gissa vad som kom på posten idag? Min iPhone!! :D

Ska strax på fotbollsträning efter att ha råpluggat hela dagen, men totalvärt!


goodnatt

nu är det dags för mig att dra täcket över huvet och sova, tagga till 10000 imorn! :D


saaaaaaaaaaknar..


Plugg+hustler! ♥

Nu ligger jag och gör klart min underbara SO uppsats som skulle vara kliart för länge sen, lite efter jag vet.. Men bättre sent än aldrig! Träningen avklarad för idag, imorgon sticker jag och bästa b-brudar till mjölby och vidare till linköping för att kolla på bio och äta god mat. Kikar nog lite i affärer innan och sen pendel hem igen. Studiedag på onsdag, dagen för mig går åt att plugga åt 2 prov dom kommande veckorn. 

Nu ska jag klunka i mig min hustler och fortsätta jobba!


arkivbild

Sveriges nästa fotbollsstjärna..

Här har ni en tjej som har startat en blogg på devote, Othilia Ljung. På bloggen skriver hon om sin vardag, sporterna hon håller på med och hennes hund som är grymt söt! Varför inte ta och kolla in? :D



Mot Linköping!

Hola!

Nu är vi på väg till linköping med familjen och mormor i morfar, får se om det blir något att köpa. Men vi hörs senare ikväll, funderar på att dra upp en minitävling eller veckans blogg, vad säga som det? :D

Här har ni en färsk bild på mig


Baby i'm living for your love




Första advent imorgon!

Imorgon är det första advent, Vart är snön?
Ligger i soffan och kollar på något program på tv, imorgon ska jag in till linköping med familjen och kolla runt, kul!


At Emmas place!

Hejsan mina cpbarn! Nej men hej iaf...

Kom typ hem från föräldramötet nu, jag tycke det gick ganska bra, förutom att ljudet inte funka.

Imorgon blir de sovmorgon, Yeah! Så jag slaggar hos Emmafia, hörs imorgon!


dålig uppdatering? i know..

Jahapp, nu har Meja vart i stormen och skrivit lite fint i min blogg, tack gummsan älskar dig ♥


Skolan var helt okej idag, hade idrott BIPTEST?!?! får lite dampet på idrottsläraren för han inte kan förvarna oss öven sånt eftersom det sätter sig tydligt på betygen. Men men, orkar inte gnälla mer. Fortsatte med SO, bokprat och lite läsning i boken. Lunch och vidare till matten, har börjat med ett grupparbete som är ganska kul. Basgrupp och sista lektionen hemkunskap, fick göra en skitgod julkola som jag sitter och smaskar på nu. 

Imorgon bjuder dagen på kort dag, ska hem och sen vidare till skolan igen för att vara med på föräldramöte, alla elever ska redovisa en powerpoint om företagsorienteringen. Slaggar hos Emmafia för på torsdag börjar dagen med sovmorgon, yeah!



avslöjanden

hejsan allihopa, meja här ! nu ska jag skriva lite hemliga grejer om agnes, som hon inte vill att någon ska veta

- varje morgon går Agnes & kollar i grannens soptunna efter papper så hon kan fortsätta på sin pappersgubbe
- Agnes facerapar sig själv för att folk ska tro att hon har vänner
- När ingen ser klär Agnes ut sig till indian och leker hela havet stormar med sina gosedjur, samtidigt som hon filmar och tittar på när hon har tråkigt
- Agnes favoritlåt är "snälla, snälla" med Caroline Af Ugglas
- Agnes tror att månen är gjord av ost
- Agnes vill vara ett blåbär egentligen
- Agnes favoritmat är hundmat
- Humorn är verkligen inte Agnes bästa egenskap
- Agnes är största noliferN, sitter & glor på sin klocka hela dagen

ja, sanningen svider men så är det ! men det var allt för den här gången, ses snart igen lovers.

suuuperotråkigt = egopics

känner mig inte alls trött, så jag va lite kreativ o sminkade mig själv! :) så bjuder på bilderna haha..











mmmmm loka

hejsan allihopa, agnes verkar ha slutat blogga så jag tänkte göra ett litet inlägg. just nu mår jag som en fiskpinne, är trött efter en låååång dag med på ikano med minna, sen kom jag hem med ett toppenhumör & såklart ska mina föräldrar förstöra det. sen drog jag till hugos frigebod & va med honom, anders, zeb & emma. ja, min dag i stort sätt. nu sitter jag alone i rummet & är sur. intressant inlägg, hejdå !

min loka till vänster & minnas till höger, just so ya know.






Teekniksalen

Nu sitter mani tekniksalen och jobbar med företagsorienteringen, är typ klara med pallar inte jobba med annat, haha. Runt halv blir det lunch och sen ska vi redovisa allt.

har suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupertråkigt så vi höres :)





 

 


Företagsorientering

Nu sitter jag med mitt pluggande(igen?), tänkte sticka ut och springa en sväng förut.. men det blir ju mörkt så satans fort?! :o Så jag satte mig med underbara engelskaglosor, höhö. Och funderar på att äntligen blir klar med min SO uppsats som jag inte har kommit någon vart med.

Idag har vi haft företagsorientering i skolan, som vi hade igår också. Det går ut på att man ska lära känna framtiden lite med jobb och sånt, även veta lite om utbildning och sånt. Så vi fick ett företag som vi skulle intervjuva, över förväntningar faktiskt. Vi trodde det skulle bli jättetråkigt, men hon som ägde affären var hur cool som helst!

Nu ska jag laga pankakor till familjen, hejdå!

Freeedag!

hej!

Nu sitter jaghär på morgonkvisten och äter mannagryns-gröt, ganska gott faktiskt. Idag blir det vanlig skoldag, och sen vidare med b-brudar till mjölby! Men typ en halvtimma efter kommer mamma och hämtar mig så åker vi vidare till Linköping för att jag ska träna zonträning, TAGGA!

Åker vidare till Emmafia för att ha en mysig film kväll med bästa tjejer! Hörs imorn :)



Dresscode



♥ Byxor - BikBok
♥ Linne - BikBok
♥ Tröja - BikBok

Känsla för BikBok idag, Jaharå!



Sovmorgon ♥

Nu sitter jag och äter frukost, och pluggar spanska. Kvart i åtta kommer Isac och hämtar mig, då drar vi till skolan och börjar med NO. Kommer inte riktigt ihåg vad vi skulle göra, säkert någon teori eller nåt liknande. 

Nähe dags att borsta tänderna och fixa till sig lite, höres!



Skola efter höstlovet, inte kul..

Nu har man avklarat ungefär halva veckan i skolan, skönt! Onsdag idag, vilket betyder kortdag och träning. Sitter och pluggar lite allt möjligt, ska ha spanska och matteprov imorgon, är lite orolig över matten men Emmafia kommer en timma innan träningen så då får hon hjälpa mig lite.

Ska veeeeerkligen försöka blogga nu så bloggen blir lite roligare iaf, men lägger in lite bilder från helgen och dom senaste dagarna i skolan, bland annat besöket på flöt och käkade kebab när vi fick håltimma! muuuuuums..

















Holme sweet home

Nu är vi hemma i Lilla Väderstads igen, har tagit på mig lite kläder jag tänkte springa i, jättenöjd! Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, men ni får en bild på mig i dagsläget.


Ullared!

Hejsan alla!
Nu ligger jag i en säng på ett motell i Ullared! Så imorgon blir det en shopping dag.
Dom tre dagarna den här veckan har jag varit på ett proffsläger, jättekul var det, men det gick Si och så för mig, struntar lite i det för det var så kul hehe. Ville bara visa att jag lever, hörs imorgon!


ydugygo8gaw

sitter på gårn i lanrummet med en massa randoms & ja, typ bloggar. agnes är på proffsläger & zeb är gay, hejdå // meja

RSS 2.0