Fredag, lördag

Bloggen har varit off dom senaste dagarna för att jag jag hängde med min Emmafia babe hem i fredags, vi kollade på hennes uppsats som inte var klar tills vi stoppade i oss mat och stack till gårn. Runt 8 bytte vi om och spelade fotboll i hallen, vilket gick helt helt sämst för mig.. Men kämpade på så gott det gick, frågan är hur mycket man skämde ut sig, haha. Halv elva var vi tvugna att cykla hem igen och gjorde klart hennes uppsats, och satt sociala vid datorn till halv 2 innan vi slocknade. 

9 ringde alarmet, då fixade vi till oss innan bilen packades med Emmas familj och mig och åkte till Linköping. Hittade ett underställ som jag ska andvända på proffslägret som börjar på måndag, TAGGA! När vi hade gjort vårat åkte vi hem, bytte om lite smått och stack till mjölby, där köpte jag även ett nytt hårband till fotbollen innan jag och Emma fick skjuts till hockeyarenan. Kollade på när Mjölby mötte Vita hästen, vinst med 4-2 om jag inte har fel, duktigt var det! 

Vi strosade runt en sväng till innan mamma kom och hämtade oss, köpte lite godis och sen åkte jag hem. Somnade i soffan en timma så nu är jag inte alls trött, heheh. Imorgon kommer dagen gå åt till att packa till lägret och städa mitt fina rum. Höres!

Två bilder från i fredags




onepiece-dagen a la trojan!



Idag har vi haft ännu en dag i skolan, onepicedagen hade några i skolan skapat på facebook, en person tog även med systemkamera. Jag gjorde även mitt teknik prov som jag blev riktigt nöjd med, väldigt förberedd kan jag säga. Inget annat speciellt i skolan, vi byggde kolväten på NOn och hade soooooovmorgon. 

Annars kom jag hem och försökte gå vidare med min SO uppsats, men det gick inget vidare, skrev inte ett ord till.. Resten av dagen har jag kollat på film och lite annat, imorgon ska vi hem till en av våra lärare, hon och en annan lärare ska bjuda oss på frukost, gulligt va?

Dagens outfit ska jag även försöka hinna med imorgon innan jag sticker till skolan.

Lite flera bilder från dagen

















Skolan tar död på mig

Hej!

Sitter med plugget, började runt 4 och har kört i full gång till nu, men är klar med teknikuppsatsen som jag också skickat in, börjat på SO uppsatsen och är klar för spanska och teknik prov, Nöjd! Nu saknas bara att göra klart en serie på A3, göra klart matten, skriva det sista på SO uppsatsen och göra mina fina prov som jag längtar efter så mycket. *host*

Aja, sånt är livet. Hade en kort skoldag, hänkade Emmafia, Roz och Meja, vi gick till östenssons och köpte 100g chokladkakor, 5KR STYCK!! Så jag passade på och fyllde förrådet med 10st, hehe godisgris nummer 1 jag vet...
Sen hem till Emmafia, lyssnade på musik och hade lite tjejsnack, runt halv 4 stack jag och Meja till stan där hon lämnade av mig vid frisören, klippte mig och sen hem för plugget, rolig dag I know!

Hittar inte min sladd till datorn, så ni kan inte få nåra bilder just idag, kommer imorn, BTW ALLA TROJENBORGARE.. ONEPIECE DAGEN IMORN!!

Någon som vill skriva klart min uppsats?

Just nu sitter jag och har super duper meeeeeega tråkigt eftersom en viss person som heter Emmafia väckte mig genom att ringa, men älskar dig ändå tjejen ♥

Idag ska jag spela MATCH mohaha, det var typ 100år sedan jag spelade en fotbollsmatch så jag är riktigt taggad! För att släppa bort tankarna på fotbollen en stund ska jag sätta mig med min kära teknikuppsats, har bara skrivit 600/1000 ord så har lite kvar att göra. Men det ska bli skönt att få den klar eftersom den ska in på fredan klockan 23:59. Bara jag blir klar med den kan man på börja SO uppsatsen jag inte har börjat med än, eftersom jag har varit sjuk länge har jag missat massa information om den och tid att jobba med den. 

Nu ska glödlampan ta över mina tankar, hejsvejs!

Bara för att, bilder från den sjukt roliga fredagen igår









I'M BAAAACK!

HEJ!

Känner att jag måste bli lite back on track nu, saknar mig blogg. Men har som sagt varit sjuk nu 2 veckor efter Turkiet och jag har inte haft orken att blogga. Men nu är jag frisker och har ungefär 100 grejer att göra i skolan, men det är bara att bita ihop. 

Idag hade vi sovmorgon en timma till klockan 9, åkte med Amanda in och började med NO. Vi hade en laboration som handlade om torrdestillering, gick lite si och sådär men kom fram till svaren vi skulle besvara, go Rozina Adam Agnes Johan team! En kort rast vidare till Engelskan där jag gjorde provet alla andra redan har gjort, när det var ungefär en halvtimma kvar av lektionen stack jag och Rozina till matsalen för att stå i disken, gick azum tycker jag.. hahah.
Efter lunchen så hade vi matte, men när dom räknade var jag tvungen att göra ett läsförståelse test. På svenskan efter fick vi sen reda på resultaten från läsförståelsen, blev jättenöjd över mitt resultat!
Slutade skolan efter studietiden sen, där dom flesta stojade runt, hehe. 

Lite bilder från dagen







I'm not a superman but I hope you like me as I am.

ja, agnes suger på att uppdatera. idag va hon iaf i skolan, vilket var väldigt trevligt, kort dag idag, hade typ idrott, no, lunch, studietid & spanska. åkte hem & "pluggade" elr a, försöka iaf. sen vidare mot väderstad för att träffa två från LFC som skulle prata med oss om ja, fotboll. sen hem & just nu mår jag apa. har nog feber & hela kroppen skakar, hatar att vara sjuk. så blir ingen skolan imorgon, blä. får ta & bli bra till fredag helt enkelt, nu är klockan snart tolv & jag gör vadå? kollar på bamse & smsar med eric, haha. bamse är f1 läskig
dessutom..HAHAHAHAHA, bara zeb som förstår, fan va kul man kan ha ibland! men ska nog ta & sova nu, är supertrött. godnatt! // meja






två vackra bilder från skolan, älskarer !

sjuker-meeeeeeja häärrr

ja, som rubriken säger. agnes har gått & blivit sjuker, & då menar jag riktigt sjuker. hon har varit sjuker i mer än en vecka nu & det är typ 3-4 veckor jag senast träffade henne. lite panik sådär, men a nu vet ni iaf varför hon inte bloggat på ett tag.

hejdå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

slänger in en go bild på mig & rozina från hemkunskapeeeeeeeen.♥


Bäst om bara sanningen kommer fram.

heeeeeeeeeeeeeeej!!

är man inte världens bästavän som uppdaterar eller? aja, meja här iaf. älskar verkligen att blogga, funderar på att starta eget. men men, vi får la se. jag saknar min agnes såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååhär mycket. igår (fredag) kom jag hem från kalla luleå. har haft det ganska bra, mycket kusiner & mys. dock har jag saknat alla enormt här hemma, mina fina. igår spenderade jag kvällen med finaste emmafia, amanda, emil, zeb&hugo. helt klart en superlyckad kväll, va på gårn så träffade även en saknad minna, min fina bgk vilma & den superfina emilia! så skööööönt att träffa tjejorna igen. idag ska jag till mjölby & vara med rozina, minna ska nog vara med om hon får skjuts. vi ska kolla bandymatch med amanda & emmafia. mjölby möter typ solfjäderstaden trorjag? aja, hanan kommer nog också & kollar med oss :DDDDDDD hihi, sen efter matchen får vi se vad som händer, känner på mig att den här dagen kommer bli en väldigt bra dag. dock vet inte mina föräldrar att jag ska till mjölby än, hm....

aja ska fortsätta med mitt liv nu, hejdå!

gullig klass, naw.♥



Restaurang besök!

Bara för att jag ligger efter så mycket kommer ett inlägg från i Fredags nu när vi gick på restaurang, jag åt en pepparstek med potatismos, pommes och rödvinssås, vilket var riktigt gott! Alma tog en planka men alla andra tog en pepparstek. 
Efter så gick vi runt i staden bland alla affärer, jag ville köpa en tröja med enligt säljaren ville vi ha den för billigt så vi var tvugna att gå ut igen. 

























En dag vid havet

I onsdags åkte vi bussen ned till hamnen för att kunna åka en båt ut i havet. Vi åkte ut på en vit båt som hette Big Baba om jag inte minns fel. När vi gick på startade dom musik och man fick lägga sig på en varsin madrass och chilla. Vi åkte runt grottor och vid ett ställe fanns det turkiska pirayor som bara fanns vid just den grottan, så dom slängde i massa bröd så vi fick se dom sluka upp det, riktigt fränt var det. 

Sen åkte vi in i en annan hamn där dom bjöd oss på mat, spaghetti med grillad kyckling och hamburgare. När alla hade ätit klart fick man om man ville köpa en halv melon fylld med glass, mummmmmms! Bada var det också fritt att göra med en timmas mellanrum. 

Vi åkte ut mot havet och badade mera innan vi åkte hem igen, efter 6 timmar med sol och bad, jättehärligt!





































brun?



RSS 2.0