Nyårslöften!


Tour de ski

Kollar på lite tv med familjen, synd att Jönsson ramlade.. annars hade han säkert också platsat i finalen.

Nu närmar sig ju också det nya året, vet inte riktigt vad jag ska ha för nyårs löfte, får se vad jag tänker ut ;)

Kanske bli lite smalare om man kollar på dom här bilderna haha


Dresscode

Okej, ett inlägg till då :) bara för att jag är så snäll

Body - BikBok
Byxor - GinaTricot

Till det drar jag på mig en skinnjacka och converse, hejdå!


Mot kusinerna!

eller ja.. om typ 40min. Men det blir nog inget mera bloggade förräns jag kommer hem! :)
har förresten not högre höjder när det gäller besökare i bloggen dom senaste dagar, jätteglad!

men vi hörs sen när jag kommer hem, får se vad som väntar då.. något speciellt inlägg som önskas? :D



Jag har tråkigt.se

Ska till mina kusiner snart, Jens fyller 18 så vi ska fira honom, åker dit runt 6 så tills dess leker jag med min plattång.. vad säger ni? Kan man gå på kalas såhär? :D


*faller av stolen!*

då har man alltså gått runt hela livet och sagt fel till våran älskade julmust! inte bra, inte bra det.. 
haha rolig tjej iaf, APOTEK-ARNES!



Fining!

Här ni, här har ni Vilma Rylander haha. Hon var gullig och valde ut mig som veckans blogg, så jag vann att hon skulle länka mig i inlägg tills söndag, så jag tycker ALLA kan kolla in hennes blogg också! Bara för att jag bloggar på mobilen så får ni kopiera ;)
http://vilmarylander.blogg.se/
Så besök på! :D


Filmkväll med mig själv, forever alone

Har precis kollat klart på en film och har precis startat den andra, har skärt upp lite ananas äpple och hällt upp två hustlers i en vattenflaska, mysigt va? :D

Imorgon är det dagen innan det nya året ska firas in, så jag och familjen ska till stan och köpa mat till trerätters vi ska göra, egentligen skulle Saga och Molly med familj som alla andra år, men alla ligger i hög feber hosta och ont i magen, stackare! Hoppas din tillfrisknar iallafall, saknar mina små kusiner :)

Men vi hörs imorgon, eller ja.. det blir ju senare idag haha ;)


FACEBOOK TAR ÖVER VÄRLDEN

fast det är ju ändå ganska najjs! :D



Finally!

Nu är äntligen min lilla garderob klar att användas, det saknas bara lite fler galgar till lite kläder som är kvar. Blev jättenöjd! :D


Fy på vinter

Nej nu skiter iallfall jag inte vintern, vill ha vår och sommar nu. Så jag har varit duktig och kollat runt på lite hemsidor efter snygga sommar och vårkläder. Nu är kollaget färdigt och vad tycker ni? 

Det är alltid roligast att köpa sommar och vårkläder enligt mig! :D


Han sköt ihjäl personen utklädd till nunna

Läste ett inlägg på aftonbladet för några dagar sedan, en man som var utklädd till nunna kom in i ett café med två pistoler i handen och började skjuta hej vilt. En man dödades på plats efter att ha fått ett antal skott på sig som träffade buken. Yttligare två andra blev skjutna i handen respektive benet men det var inga livshotande skador. 15 vittnen såg detta och har även identifierat mannen hur han såg ut, det skulle inte vara kul att möta honom ute på stan med en pistol, eller? :)

Fyfan vilket face var det första jag tänkte på när jag såg artikeln, när mamma och jag var på city gross igår så såg jag den på första sidan, så jag var tvungen att surfa in på hemsidan och läsa mer om det. Så när jag och mamma gick ut med doggen igårkväll så var den där dumma masken det ända jag tänkte på.. Usch och fy vilken jävla psykopat!


Forts..

Blev lite strul och kunde bara ha en bild i det inlägget så nu kommer resten :)


Nytt dressingroom!

Just nu håller vi i min familj på med att göra om ett dressingroom till mig, gulligt va?

Vi började med att flytta bort alla kläder från rummet som först gick in till min systers rum. Men vi ska sen täcka för den och så sågade pappa ut en dörr till mitt rum, vilket blev jättebra! Nu har jag hjälpt pappa att måla om hela rummet som först var gult till vitt. Medans han gjorde klart det så byggde jag ihop 4 trådbackar som jag ska ha en del av lina kläder, kände mig riktigt händig! Nu är det bara kvar att sätta upp en stång som resten av mina kläder hänga i inne i rummet.

Tror det kommer bli riktigt bra! :D


Dresscode

( det här inlägget skulle varit uppe igår.. Aja, men det gick inte så bra med samarbetet mellan mig och blogg.se på mobilen..)

Här har ni min outfit idag!

Byxor - HM
Tröja - Bikbok

Är i Linköping nu, hörs senare!
Osen kommer lite bilder från dagen


Julskinka är även gott efter julafton

har en blåsa på tungan aj, aj, aj..

tugggade precis klart på min skinkmacka, mumsigt va? nää men håller på att plocka runt i rummet, vet inte riktigt varför men jag har jättetråkigt! Är det någon som förresten vet lite roliga spel till iPhone, har inte ett ända jag har tröttnat på hehe. 

Imorgon tar jag bussen runt 9, möter Emma och Meja på station i Mjölby innan vi tar pendeln till Linköping. SHOPPINGDAG NUMMER 2! Ska kolla runt lite i stan och se vad den har att erbjuda innan vi åker hemåt igen, mat blir det nog också däremellan, inte kan man shoppa utan lite flöt i magen, nej,nej. Efter det ska ni få se lite vad jag har hittat så får vi se vad ni tycker. 

Haha känns som 1047382 år sen jag skrev ett ordentligt inlägg med mer än en rad. Men till mitt försvar ser det ut som att man skrivit en massa på iPhone, men i själva verket är det jättelite. MEN ÄLSKAR MIN IPHONE ÄNDÅ ♥


lite färska bilder på mig, hög myyysfaktor, så klaga inte!




Bara för att jag tycker det är kul! :D

Haha, hittade fram till den här sköningen på youtube, haha. ett gott skratt förlänger väl livet eller? ;) Bättre än kissemiss skämtet eller vad säger du meja? 




eller vad säger ni? :D

Godmorgon!

Hej!

Jag tror nog ingen är vaken nu, haha. Var tvungen att gå upp lite tidigt för vi strax ska in till stan på mellandagsrean. Fick ju ett presentkort på gina så vi får se vad man hittar. Höres!


gästblogg!

tjenatjena!
emmafia här jao!
Tänkte bara blogga lite, för att det e kul!
iaf, jag tror att agnes e påväg hit snart? och meja också, det blir myspys och photoshoooooot!
fuck yeah!
iaf, hare bra och kolla gärna min blogg HÄR!


awesome


Jahopp redan slut..

Just den dagen man väntar på i ett helt år tar slut så snabbt :(

Strunt samma, den har iaf varit helt sjukt rolig och nu blir det dags att hoppa i sängen och sova. Imorgon väntar mitt rum på att bli städat och sen ska jag kolla över lite grejer. Funderar även på att byta design, eller en header. Känns som den jag har nu är lite tråkigt eller vad säger ni?


Mot farmor!

Nu drar jag och familjen till farmor och äter lite lunch och öppnar julklappar, hörs senare! :D


God Jul!

Ville verkligen göra ett inlägg nu innan jag ska sova, ville bara önska alla en förbaskat bra jul och hoppas ni får en massa fina presenter! För mig kommer dagen börja med att öppna presenter vid brasan med familjen innan vi far vidare till farmor runt lunch och sen vidare till mormor och morfar på kvällen. Dagen avslutas med några sista paket på kvällen innan vi går och lägger oss.

Jag ska ha en super duper dag och det hoppas jag ni också har! :D


Livet fortsätter inom dig och utan dig

"I received this message today:

Hey! I was wondering if you could help me out! One of my best friends, Allison, was recently diagnosed with Leukemia. She is 20. It’s been very difficult, but she’s getting through it through music! She’s trying to prove that while cancer can take away her hair, her weight, her social life, and her education, she can still do what she loves the most! She’s so inspirational, and in her I see hope! She’s trying to get her video seen so she can maybe go n Ellen and share her story, and hopefully provide hope and inspiration to people who really need it! If you don’t mind, could you please share this post with your followers? It would absolutely mean the world to her and it would definitely help make her wish come true!

I usually don’t do promotions, but I find this girl so inspirational, and her voice is beautiful. Help spread this around and make Allison famous!"

Hittade det här på en blogg (alexsroom), fysatan vilken tjej! Gör något av sitt liv hon har kvar istället för att ligga hemma och gråta, inspration ♥
Den första videon är innan hon fick cancer och den andra efter. 



Veckans blogg hos Vilma!

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos Vilma Rylander. Var med du också genom att surfa in på hennes blogg, http://vilmarylander.blogg.se/ och se reglerna! :)


Fränish kryddish

Bara för att jag inte har något att skriva om sådär dagen innan jul så tänkte jag visa en jättecool krydda som vi köpte på city gross för någon vecka sedan. Det fanns inte bara denna krydda som har barbecue smak, utan curry och en massa andra med lika coola utseénde på förpackningen! :)

Intressant va? Haha.. Aja men vi hörs senare, jag och min familj ska sitta bänkade på Bingolotto senare och spela lite, en tradition för oss dagen innan julafton. Håller tummarna på att jag vinner något! :D


Julafton imorgon!

Bara jag som är skit laddad till julafton imorgon? Har bakat alla kakor, alla julklappar inköpta och vill bara att det ska bli torsdag. Är det bara jag som sitter och försöker komma på vad det är i paketen man ska få? Haha..

Idag ska jag med mamma och alma till stan för att fixa det lilla sista, så vi åker förbi donken och sen vidare till kondis för att ta en fika, mysigt! Jag som ville till Linköping för att kolla i lite loppis kläder, skit samma det tar vi en annan gång.


HAHA

endel är ju riktigt patetiska..


22 december 2011

känns som hela 2011 håller på att ta slut, bara jag som tycker att året har gått för hejdundrandes snabbt? 

idag så började dagen med att gå till kyrkan och uppträda för skolan, gick väl ganska bra tycker jag. Sen tillbaka för att se en kul film som en pestgrupp hade gjorde medans vi satt och mumsade på massa godis. När filmen var slut åt vi risgrynsgröt och runt halv 12 fick vi våra efterlängtade betyg! Är ganska nöjd med resultaten, men tror jag kan höja endel iallfall. Känns bra det! :D

efter skolan hämtade alma, saga, molly och mamma upp mig, amanda, roz, isac som vi skulle skjutsa hem, snacka om att det blev fullt i bilen hehe.. när vi kom hem så satte jag mig i soffan och kollade på lite rolig tv när mamma kom hem med posten, IPHONE! så hon hämtade ut den så nu har jag suttit och lekt med den hela kvällen. btw så känner jag mig duktig som även tränat lite hemma med mamma från appar i mobilen, duktig agnes!



Kusinerna här

Vet ni vad?!?!?!

Jag har fått min iPhone :D
Haha, i denna stund håller jag på att ta på mig ytterkläder, vi ska till
Pulkabacken!

Hördes sen :)


nu Amandas place!

Nu drar jag strax till Amanda för en härlig kväll med världens bästa tjejer! Ska dela ut juklappar, bada bubbelpool, basta och snacka massa skvaller! Eftersom jag saknar en mobil så får ni inga bilder, men det tar vi en annan gång ;)

Hörs senare ikväll när jag kommer hem, btw.. imorgon åker jag med mamma och jobbar runt 8. HAR KOMPLEDIGT :D





Hittade inte bild på alla tjejer, och måste dock skynda på lite, höres!

South Park!


Ingen faller längre än till marken

Nu i vinterns kalla tider slänger jag in lite bilder från sommaren, snacka om att man längtar!















MINNEN!

Jag visste inte att någon var perfekt, tills jag såg mig själv i spegeln♥

Funderar på att byta headern och lägga in en bild på mig istället, eller varför inte byta hela bloggen till mitt namn?
Känner mig som hemma här, kan bero på att jag har uppdaterat hennes blogg ganska mycket på sista tiden. Förövrigt är Agnes för lat för att uppdatera sin blogg och själv går jag runt och känner suget efter att miljontals människor ska få veta vad jag gjort idag...Så idag har jag varit i skolan, ja typ allt. Men ska ta och leka med min grannes brödrost, see you soon lovers♥




Simma lugnt ! / M

oså

gör ett lite snabbt inlägg innan jag börjar att städa mitt rum ordentligt en gång för alla..Såg förresten att min mejis hade gjort ett litet inlägg, haha fint fint. Oså måste ni få veta att min iPhone är typ trasig, går varken att sms eller ringa så pappa tar med sig den till jobbet och ser om några har någon lösning. 

Igår stack jag ned till träningen som vanligt, men efter så duschade jag, Emma, Meja och Amanda oss i omklädningsrummen och stack till bränna krut i Motala, ASKUL! Slaggade hos Emma sen och på morgonen far vi till skolan igen. Har precis fixat till två engelskaglosor som jag ska lämna in imorgon och en liten grej i spanskan!

Annars är det fint fint, något ni saknar i bloggen förresten?











jalla jalla

Kan inte motstå suget att flera miljoner fans där ute faktiskt läser det jag skriver! Till skillnad från er andra fjortisar som säger: "OMG, min blogg hade hela 100 besökare idag. Ganska bra för att vara min blogg!!!" O K E J. Men här förstår ni, här snackar vi äkta fans, i vått och torrt. Agnes får ständigt kärleksbrev av er läsare som blir alldeles upphetsade av vartenda litet inlägg här på bloggen (fast jag får fler såklart efter mina gästbloggar, dah?) Aja, va verkligen bloggsugen ! Nu tittar jag tv & dricker varm choklad, ska plugga spanska sen, det var väl allt..¨ Simma lugnt ! /M Bitch you’re just like Monday. Nobody likes you.

tomten jag vill ha en riktig jul

det känns verkligen som att julen är på väg nu, bortsett från att snön inte har kommit än.. Har bakat en massa kakor och sånt idag när jag hade kommit hem från Emma. Jättegott! Cookie Woopies är bland det godaste jag ätit, och den största sockerbomben hihi. Ska strax ta ut några kakor från kylen sen är jag klar.
Imorgon blir det skola och träning som vanligt, men efter sticker jag och bästa tjejer till motala på fest! Jaa.. det är på en måndag men strunt samma! :D

Nu ska jag ner igen och kolla på en film med familjen mys!


2009


2011

Förändrats?

Idol final!

Bänkad i soffan sitter jag och kollar på idol finalen, vem tror ni vinner?

Imorse åkte jag bussen till skolan, vi gjorde bara ett engelska förhör och räknade lite matte innan vi skulle åk bussen till Lundby för att bada. Det började att vi skulle simma 20min nondstop sen stack jag och några tjejer in och duschade. Vid tolv åkte vi tillbaka och hade lunch och teknik, kul dag tyckte jag!


Lovely clothes!

Från modekungen :)


Last test for this year!

Gjorde det sista provet i skola idag för detta år, känns riktigt bra!

Nu är det bara engelska glosor till imorgon då vi också ska åka och bada med klassen en sväng. Ganska chill dag annars, ska hem och då hoppas jag på att mamma har bakat klart alla bullar. Fika går alltid i ;) på lördag sticker jag till emma en sväng, sen söndag blir det massa julbakande! :D låter som en bra helg enligt mig.

Lite bilder från idag


Last test for this year!

Sitter och dricker glögg vid matbordet med mamma. Isac kommer snart så sticker vi till skolan, ska till tandläkaren senare på dagen också. Annars är det bara ett prov i so som jag tror kommer gå ganska bra!

Höres ikväll ;)


Lucia firande på PRO

I väntande på att vi ska gå ut och lussa för PRO så slänger jag in ett blogginlägg. Ska ut om en halvtimma så hela kören är nere i en källaren och förbereder sig.

Skolan har varit ganska chill, hade ett spanska prov som gick lite sådär.. bara jag som tycker spanska är skitsvårt?!
Men men stack sedan in på östenssons och köpte en macka och choklad hehe. Sen in på Lindblad, Emmas gamla skola och bytte om till lucia nattlinne och nu är vi här.

Bloggar ikväll igen för det är dags att mjuka upp halsen lite, höres!


Ont i huvet

Har så sjukt ont i huvet, blää.. Hatar huvudvärk.

Har intagit soffan och kollar på en gammal film på tv. Måste träna på spanskA provet och so provet som vi har i veckan. Annars ganska Chill :D


Fina vänner

Ser ut som att mina fina vänner använde min iPhone för att göra ett inlägg, gulligt. Ligger i mina föräldrars säng och kollar på CSI. Hörs imorn!


Hej svejs / minna och meja

Agnes har fotbollsträning , hon är riktigt bra den tjejen ! Tänkte bjuda på lite bilder från idag :) Hoppas att det inte gör något att vi bloggade åt dig Agnes puss


Göra mat, sen stallet

Just nu ligger jag i soffan och gör ingenting. Ska strax börja med att laga mat, fiskpinnar och potatismos! Sen ska jag och syster åka till stallet och kolla när min kusinvitamin ska ha en uppvisning uppe på hästen. Hon ska visst föreställa en balettdansös, hon kommer vara jättegulligt!


Boooring

image description




































Amanda och Robin i final, bra?

Var det bara jag som kollade på finalen idag i idol? Vet inte riktigt vem som man skulle hålla på idag, men Robin är ju en favorit för att han heter Stjernberg haha. Moa är ju också grymt bra men det fick bli som det blev. Skulle inte förvåna mig om hon fick släppa en skiva ändå :)

Här är en bild på mon älskade klass, träslöjd jao!


Kärlek!

Helt såld på den här "onepiecen", eller den är ju inte alls äkta med gud så snygg!

H&M för 399:-


On the bus jao!

Sitter bredvid momed och lyssnar på musik, killen verkar inte ha pluggat på glosorna haha. Sista skoldagen idag, yeah! TAGGA HALLEN! Säger momed..

Kusinerna kom hem till oss imorse, åt pannkakor och hade lite kul innan jag skulle till bussen :)


Engelska nearly done!

Har på mig mammas onepiece just nu och pluggar engelska. Har en dum planering att göra till fredag nästa vecka, men har bara ett par uppgifter att göra sen är det klarrt!

Det är typ dunder många sjuka i våra. Klass, vi är vanligtvis 10 tjejer men idag var vi bara 5 men sen kom Amanda tillbaka från läkare och tandläkare. I övrigt gjorde vi NO som gick jättebra! Ny ska jag plugga vidare hörs imorgon :)


Soovmorgon

Sitter just nu i bilen och väntar på att Isac ska komma. Kommer åka in till skänninge och börja skoldagen efter en härlig sovmorgon. No prov är det första på schemat.

Så vi hörs!


RSS 2.0