Mina nyinhandlade kläder!

Tänkte lägga in ett inlägg med alla min kläder jag köpt här hittills. Vad sägs som det?











Tisdagen den 27 september

Idag blev det att ligga vid poolen, men runt lunchtid stack vi mot marknaden för att fynda lite grejer. Fö mig blev det ett par vita sandaler, adidas shorts och en t-tröja. 

Nu blir det att äta lite mat och sen ner till stan för att kolla på plånböcker!

Lite bilder från gårdagen






















Fånga ögonblicket


Stranddag

Marhaba!

Nu har man kommit hem efter en dag på stranden. Har fått massa färg också, utan att ha bränt mig också :D
Tog med mig kameran så nu kommer det massa bilder!






























nyinköpta byxor

Igår när vi var på stan hittade jag ett par jättesnygga jeans. Vi prutade ned dom till ungefär 150-200kr, vilket var ett bra pris tycker jag. Här har ni dom!





En liten snabbtitt på affären också, där sitter vi och kollar på när pappa diskuterar priset.


resten av bilderna

jag tog en liten paus från solandet och badandet för att gå upp och lägga in bilderna nu efter maten. Över 50grader när solen steker på och runt 35-40 i skuggan, jätteskönt!

Ikväll ska vi ner till stan igen för att Jonny ska klippa sig, vi andra ska nog passa på att kolla på kläder och sånt då. 

Vill också säga att jag saknar alla grymt mycket där hemma, hoppas att ni också har ganska bra väder hemma, älskar er ska ni veta! :D



















Update from Alanya!

Nu kommer jag med lite uppdatering. Det har vart regn och rusk 2dagar nu, men imorgon och framåt ska det bli strålande sol! Nu kommer lite bilder, samt ett par jeans jag köpt idag :D













fler kommer imorn :)

hej alla bloggläsare!

hähä, meja här

agnes den lilla skitungen är påväg eller är i turkiet just nu, känns ganska värdelöst med livet då. saknar henne redan & det är inte bra..va typ det jag ville skriva, lite onödigt inlägg men men. kan man agnes lösenord så kan man.

hejdå!

TURKIET IMORGON!

Nu taggar taggar vi till Turkiet som jag åker till imorgon, vilken betyder att uppdateringen kommer vara väldigt låg, men inlägg kommer det nog komma en att antal gånger iaf, ha det så bra!

Helgen är azzuum

En av dom bästa helgerna på länge, umgås med familjen och mina bästa babes. Fan vad jag älskar er tjejer, en natt hos Amanda med matlagning, poolhus och sovande i höskullen.. kan det bli bättre?
Maten vart jättegod och sen gick vi vidare till poolhuset bubblade, snackade skit som bara vi tjejer kan göra och bastade några minuter. In igen och kolla film och hade smsroulette, är roligare än vad det låter btw. Sen gick vi in i stallet och klättrade upp i höskullen. Var först jätterädd ifall massa möss skulle smyga runt med somnade gott runt 12.

Idag vaknade vi upp bakade muffins, åt mackor och spelade kort. Sen drog åkte alla hem, jag åkte efter någon timma till min lillkusin på kalas. Sötungen fyllde 6år igår så vi åkte och firade henne. Hon fick bland annat liknande kläder som jag har på mig haha, inget annat snuttan tjatar om.. att ha samma kläder som mig. Träffade trevligt folk och åt massa gott. Fara hem och nu har jag pluggat och ska va social och sen sova. 

Imorgon blir det match mot Degerön Godegård, hoppas på vinst. Minna och Meja, kanske Emmafia kommer innnan, Minna och jag spelar senare sen. Efter det vet jag inte vad som händer, vi får se!

Var bara tvungen att lägga ut bilder från igår, idag



























skola jao!

nu sitter jag på bussen med busskompis momed bredvid mig som tränar glosor. nu blir det skola med min  nya mobil.
höres!

Ny färg i håret=bättre!

Nu ligger jag nöjd i min säng och inspekterar mitt hår. Vart ganska bra tycker jag, hoppas dock att det kommer se bra ut på skolfotot. Nu är det plugg som gäller, känns som att jag har 100års jobb att göra som alla andra gör medans jag är i Turkiet. Btw, BARA EN VECKA KVAR!! :D

Som sagt fredag skolfoto, fredagen och natten spenderas hos Amanda. Sen åker jag vidare till min söta kusin Saga som fyller 6 år. Shit vad tiden går fort, kommer ihåg plutten som liten liten tjeja! Är nog där hela dagen, söndagen spelar jag min sista säsongsmatch i fotboll, gäller att prestera bra! Hela min vecka, kanske dyker upp något där emellan.

Hörs imorgon!



min dag i dag, ett grattis? ;)

inte på världens bästa humör just nu, sitter och tjurar över att min hårfärg blev helt fuckad. Har iallfall fått lite presenter på min 14års dag. En plattång, värmeskydd, en tröja och en väska. Grymt fina grejer var det! :)

Nu på kvällen tänkte jag och mamma att jag kunde bli lite fin, nu när vi ska ha skolfoto på fredag. Så vi blonderade mitt hår lite smått och det blev som rena helvetet. Vet inte hur det blir med håret nu, mamma ringer min frisör imorgon och hör med henne hur jag ska göra..



Zzzzzzzzzzz..........

hejsan alla människor!

agnes är just nu hemma hos mig, meja alltså. hon och emma ska sova här inatt, och ja, dom sover verkligen. är riktigt trött jag med men orkar verkligen inte sova just nu. imorgon blir det kalas hemma hos agnes, mys! sen på söndag blir det match mot mjölby södra, jag, emma och agnes spelar. göööööött. men ska nog sova nu, om jag inte ska äta upp allt godis först..godnatt!

 






BILDREGN

Nu kommer lite bilder som jag, Minna, Emmafia och Meja tagit idag. Dom flesta vart väldigt bra tycker jag! :D































Don't worry, be happy.

hej alla bloggläsare, meja här!

agnes har varit väldigt dålig med att uppdatera bloggen så jag tog mig friheten att göra de åt henne, så snäll som jag är! idag har agnes varit med eric och vad jag vet har dom kollat skräckfilm, mer än så vet jag icke. idag har jag varit i mjölby, ovanligt? jag & minna åkte in med hennes pappa, vi hämtade upp rozi vid centrum och åkte vidre mot ishallen. väl inne i hallen märker vi att det är galet kallt, så jag & minna byter om till jeans. smarta rozi tänkte inte på att långbyxor kan vara en bra grej inne i en isahall, nejnej. väl inne träffar vi emil så vi tre & han sitter och kollar på matchen. medans vi tre håller på att dö av köld kommer jenny & sofie dit, sitter med dom en stund innan jag måste iväg & möta upp emmafia, så jag drar även med mig minna. vi sticker tillbaka till hallen, sedan efter matchen vidare mot lee för att möta henne & hanan där. möter upp dom, jenny, lee, hanan, sofie & rozi cyklar i förväg mot donken med cyklarna. så jag, emmafia & hanan vandrar vidare mot donken. väl där träffar vi även zeb, emil & andreas. efter typ tjugo minuter där kommer min pappa & hämtar mig. jag åker hem & mår hemskt dåligt, trött, varm, svullna ögon. inte så kul men jag vill iaf tacka dessa underbara tjejor för dagen! nu ska jag väl ta och fortsätta med mitt liv oså får vi hoppas på att agnes tar tag i sin bloggning igen, hejdå! 


RSS 2.0