Träning

Äntligen är det dags för lite träning, nu kör vi!


Outfit Of The day

Ska ut med vovvsen nu, har inte gjort så mycket kul idag, vart på citygross! Imorn taggar vi första träningen på länge, Gud så skönt!


Nu blir det feescht!

Tar strax cykeln till några i min släkt. Ska äta gott och ha det mysigt! :) Har plockat flyghavre med klassen idag, satan vad jobbigt :0


Nya skor!

Har precis gjort marken, fick med min lilla kusin som ska med till city gross, sticker dit om typ en halvtimma. :)


Öland!

En liten knasboll tvingade mig att blogga så jag får väl göra det. Har varit på Öland nu i 4dar som bjudit på solsken, bada i poolen och lite solbränna faktiskt. Känns skönt att inte va så likblek mer :) Tomorrow åker jag in tidigt(halv 10 :O) till Johanna marken och går runt där med mami, moster och småkusinerna. Äter lite gott och sedan går bilen mot city gross och shopping till pappas 40års kalas! :D Och så måste jag också säga att det bara är 10dagar kvar till mitt saknade Turkiet, satan vad gött det ska bli!


YOLO

Emma tvinga mig blogga.. Sitter under ett parasoll och nördar mobiler. Kul!


Nostalgikväll i Vadstena!

Tjenare tjenare, väntar på maten här hemma. Ska strax vara lite barnvakt innan jag drar mig mot skänninge. Runt 6 åker vi buss och epa in till vadstena med meja Emmafia och amanda och checkar in nostalgikvällen. Emma den skiten åker till Kreta imorn och lämnar kvar oss i Vårat regniga Sverige. Dock känns det skönt att vi drar till Turkiet om 18 dagar! Slänger in två från varamon igår :)


Ny header

La in en ny heder nu på morgonen. Ni som inte ser denflår trycka på F5 :)
 
Fint väder idag så jag tänker vara hemma och ta var på den. Tänkte fixa någon veckansblogg eller något senare, något som skulle intressera er läsare? Det är ju ändå ni som ska läsa det hah. Men ni själva kHasse har en bättre ide? :D
 

Fotbollsmatch och gäster.

Ställde klockan igår så jag skulle hinna gå upp och duscha innan Meja och Emmafia kom. Halv 11 fixade vi oss lite hemma hos mig innan vi traskade mot fotbollsplanerna. VIKs p97 spelade mot Vadstena och vann med 5-1, duktigt gjort. Dock var det en träningsmatch innan gothia. Blä för det, jag vill också dit..

Emmafia åkte hem, jag och Meja gick hemåt igen och åt mat. Almas fattiga riddare, mums! Sen kollade vi på en skräckfilm som inte var läskig, Meja somnade till den och jag var halvt på väg haha. Efter det gick hon mot Amanda eftersom vi skulle ha gäster. 
Det blev massa Turkiet snack eftersom dom ska med till Turkiet, superkul! Vi åt god mat och snackade massa, fick till och med besök av igelkottar i trädgården som jag och Hampus gick ut och tog foton på :)




Haha, Hampus ville också va med och modella, tack för dagen!

Häj!

Dags att blogga? Sitter i soffan just nu, spelar parkerings spel med syster och dricker läsk. Det är ju som sagt fredagen den 13 så ska kolla på den filmen(erna) ikväll! Var nere i Gränna igår med några kompisar till min familj och åt pizza, supermysigt!


Tråkigt väder=tråkig Agnes

Jahapp, vad ska man göra idag?
 
Vädret suger så det vart ingen blå lagunen. Min mage bråkar och allt är tråkigt. Följer med mamma ochsyster till gammelmormor senare och träffar min finskA syssling för sista gången innan dom åker. Synd att den lilla krabaten åkermen vi håller på attplanerna en resa till Finland på höstlovet, superkul!
Är inna på ipaden så kam inte lägga upp några färska bilder :(
Kuula sinusta!
 

Steeeeeker

Ligger på en filt med musik i öronen och Chillar, hoppas jag får lite färg på ryggen! Ska nog få i mig lite och ta vara på den här dagen, ikväll när värmen sjunker tänkte jag ta en välbehövlig joggigrunda. Det ska bli skönt! :D


Hemma!

Satan vilken dag!
Åkte mot ödeshög vid 8 i totalt spöregn. Kom fram lite mer en timma efter och stod utanför min mormor och morfars dörr ville komma in. Fick lite vaRma kläder och mat innan vi somnade på altanen. När klockan slog 12 gick vi och åt pizza, när vi va proppmätta köpte Emma godis på Ica. Ringde morfarPosh hanskjutsade oss tillbaka. När klockan slog 16 tog vi cyklarna och åkte hemåt. Vi slog den gamla tiden med 27min och nu är vihemma. Trötta o ch glada! :D
 

Nu kommer brudarna!

Sitter här supercool med en iPad, jadå!
Och nu är det Emmafia som skriver! Ska nog grilla snart och sen får vi va ensamma, FF! 
Aja, kolla gärna min blogg här!
 

Mot Ödeshög!


Happy face!

Äntligen funkar bloggappen igen, är såhääääääär glad! Vaknade för några minuter sedan och ska strax hoppa i lite kläder, runt lunch kommer morfar och hämtar mig så sticket vi till Heda marken. Måste även köpa lite mat och sånt också eftersom Amanda, Meja och Emma kommer och slaggar här ikväll. Känns som flera månader sen jag träffa dom så det blir skönt! Igår va jag på en liten släktmiddag och fick även träffa min lilla finska syssling Oliver som växt som tusan och blivit 2år. Supersöt men synd att ja inte vet vad lillen säger :(


sleeptime

nu vill inte mitt huvud vara med längre så det är dags att sova. Har inte riktigt återhämtat mig ordentligt från cupen än så det är nog på tiden.

Torsdag imorn, tar nog bussen till Ödeshög imorgon för att hälsa på min syssling från Finland som är på besök. Får se hur vädret blir och hur jag mår.
Avslutar med en bild från cupen, love to vik!


Bildbomd: Västervik!


RSS 2.0